Як освіжити волосся легко та швидко за допомогою інгредієнту, що є на кожній кухні — результат вас здивує

Коли світло вимикають доволі часто, то стає важче зберігати свою красу за таких умов. Однак, українці настільки винахідливі, що можуть знайти вихід і з таких ситуацій. Розповідаємо, як зберегти свіжість волосся без води за допомогою простого інгредієнту.

Під час масових блекаутів по Україні доглядати за собою стає усе важче. Коли вимикають світло, доводиться робити доглядові процедури чи наносити макіяж при світлі лампи з батарейками чи свічці.

Але, якщо для догляду за обличчям вам може підійти свічка, то догляд за обличчям у таких умовах є насправді значно важчим. Проте, винахідливі українці знайшли спосіб, як освіжити волосся і без води. Вам для цього знадобиться простий інгредієнт, який є на кожній кухні.

Як зберегти свіжість волосся без миття?

Більшість жінок можуть порадити вам сухий шампунь, адже він доволі простий у використанні та не забирає багато часу. Але є бюджетніший та простіший натуральний інгредієнт, який подарує свіжість вашому волоссю з таким самим результатом.

Одна блогерка на своїй сторінці в соціальній мережі опублікувала відео, де задля збереження свіжості волосся використала не сухий шампунь, а інгредієнт, який взяла зі своєї кухні.

Вона використала какао-порошок та нанесла його пензлем для макіяжу на коріння волосся. І зробила все за принципом використання сухого шампуню, розправивши пасма пальцями, аби рівномірно розподілити сухе какао по волоссю та зробити його непомітним.

Скріншоти з відео, як використати какао замість сухого шампуню
Скріншоти з відео, де використали какао замість сухого шампуню

Іноді господині рядять використати кукурудзяний крохмаль замість сухого шампуню, проте він не завжди є на кухні. А от какао-порошок можна побачити вдома частіше.

Дівчина також розповіла, що цей натуральний засіб також на відмінно впорався зі своїм завданням.

Зазначимо, що така процедура підійде тільки для темного волосся, а какао-порошок слід використовувати без цукру. Якщо у вас світле волосся, то вам чудово підійде кукурудзяний чи картопляний крохмаль. Також куркума, кориця, пудра з бавовни, тальк та дитяча присипка впораються з наданням волоссю свіжості.

А якщо на вулиці є опади, то голову варто захистити убором, що не промокає, аби люди не побачили, як какао потекло на вашій голові.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини