І сантехнік не знадобиться: дві найголовніші поради, як злити воду з пральної машинки, коли зникло світло

Іноді співпадає так, що під час відключень світла наші речі ще пралися у машинці. Тоді посеред темряви ми стоїмо з ліхтариком перед пралкою та думаємо, як злити воду. Ми підготували 2 дієві поради, які вам у цьому допоможуть.

Під час вимкнень світла наше життя ніби трохи застигає: стає важче приготувати їжу (звісно, якщо у вас не газова плита), опалювати кімнати перетворюється на надзавдання, а впоратися з усіма хатніми обов’язками при світлі ліхтарика звучить не дуже привабливо.

Однак, іноді трапляється так, що світло вимикають у найбільш незручний для нас момент. Це може бути тоді, коли ми перебуваємо в душі чи готуємо смачну вечерю для всієї родини. Утім, якщо тоді нам можуть подати ліхтарик або ми можемо поставити на паузу те, чим були зайняті в цей момент, то часто може статися так, що вимкнення світла в певний час було найменш бажаним.

Наприклад, ви закинули пратися речі з думкою про те, що нарешті застали момент, коли у вас є така чудова можливість. Але тут через певні обставини світло зникає. Тоді постає логічне та дуже важливе питання: як злити воду з пральної машинки, коли світло зникло?

Ми маєво дві поради, які вам у цьому допоможуть.

Тепер вимкнення світла вам буде не страшним
Тепер вимкнення світла вам буде не страшним

Перший лайфхак

Для зливу води ви можете використати фільтр, який зазвичай знаходиться в нижній частині пральної машини.

Перед тим, як використати цей спосіб, поставте біля цієї частини пралки миску чи таз, у які стікатиме вода, аби потім не довелося мити підлогу.

Суть цього методу полягає у тому, аби ви повернули важіль фільтра та трохи нахилили пральну машинку.

Зауважте, що перед цим вам варто відімкнути з Мережі пральну машинку, навіть якщо світла немає.

Другий лайфхак

Є моделі пралок, у яких біля фільтра, про який згадували раніше, є шланг, який застосовують, коли необхідно екстрено злити воду. Тоді вам необхідно витягнути його з каналізації і розташувати нижче баку по всій довжині. Також підставте велику миску чи таз, аби злиту воду легше було прибрати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини