Це допоможе не накликати біду і зберегти щастя: де не варто вішати годинник у будинку і чи можна його дарувати

Годинник — це цікавий атрибут в оселі, який іноді викликає безліч питань. Де його слід повісити, що робити, якщо він зупинився, або чи можна дарувати його іншим? Ми знаємо відповіді на ці запитання.

Дуже важливо дотримуватись правил феншую в оселі, адже тоді ви зможете залучити максимум добробуту, удачі та щастя у свій дім. Наприклад, це залежить від того, де ви повісите годинник у своєму домі.

Де не слід вішати годинник в оселі?

Знавці зазначають, що категорично не можна вішати годинник навпроти вікна, входу в помешкання чи будь-яку кімнату в ньому. Однак, можна повісити годинник над дверима, аби ви завжди мали змогу поглянути котра година перед виходом на вулицю.

За феншуєм, спальня не найкраще місце для годинника. Єдине, що може бути там, це невеличкий будильник, який буде стояти на невидному місці.

Кімнату для дітей можна прикрасити настінним годинником, аби привчати малечу до того, що варто цінувати кожну хвилину.

Найкращими місцями для цього аксесуару стануть вітальня чи кабінет. Саме там є енергія, яка надихає на досягнення мети та роботи.

Там, де ви їсте та насолоджуєтеся трапезою, також не слід розташовувати годинник. Ці місця не для того, аби слідкувати за часом.

Задля збереження балансу енергетики у вашій оселі також не слід вішати в будинку декілька годинників. Це точно не буде гарним рішенням.

А темне і тихе приміщення цілком можна розбавити годинником з маятником.

Годинник - важливий атрибут дому, який має свої правила
Годинник – важливий атрибут дому, який має свої правила

Чому не можна залишати годинник, що зупинився?

Такий годинник є символом уповільнення потоку енергії в домі. Тобто, якщо ви не викинули чи не відремонтували годинник, що перестав працювати, то будь-які інші талісмани та речі, заряджені на позитивне, просто не працюватимуть.

Чи можна дарувати годинник?

Дарувати годинник теж не найкраща ідея. Тоді такий подарунок принесе дисбаланс в оселю людини. Однак, якщо вам вже вручили такий подарунок, то дарувальнику слід дати декілька монет, аби відкупитися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини