“Пропозиція лапки та серця”: український блогер кіт Степан офіційно одружився на коханій Стефанії

Кіт Степан став справжньою знаменитістю в Мережі, а тепер прихильники відомого котика разом з ним святкують його весілля. Пухнастик зробив коханій кішці пропозицію.

Кіт Степан – знаменитість родом з Харкова, який прославився своїми фотографіями з серйозним обличчям та поважній позі на фоні келиху з не котячим напоєм. Фотографії розлетілися Мережею і зараз на сторінці відомого кота більше мільйона підписників. Напевно, багато кішечок хотіли б отримати пропозицію лапки та серця від відомого котика, але серце Степана належить лише одній.

Зірковий котик розповів, що він зробив пропозицію своїй коханій кішечці Стефанії і показав відповідний документ. Документ є офіційним, тому те, що кіт одружився – це не вигадки, а чиста правда.

“Зробив коханій Стефінії пропозицію лапки та серця. Не стримуйте своїх емоцій, освідчуйтесь! Стефанія, кохаю тебе!”, – пише кіт Степан.

Кіт Степан поділився радісною новиною про весілля
Кіт Степан поділився радісною новиною про весілля

З початком повномасштабного вторгнення кіт Степан поїхав до Франції, бо вони з господаркою тривалий час знаходились під обстрілами. Однак, після неймовірного відпочинку було прийняте рішення повернутися додому, але в рідний Харків котик повернувся вже не сам, а зі своєю коханою Стефанією, з якою познайомився в Ніцці.

Кіт Степан поділився радісною новиною про весілля
Кіт Степан поділився радісною новиною про весілля

З тих пір пара почала жити разом та тішити прихильників нереальним контентом. Відомо, що з котом Степаном співпрацювали світові бренди, які досі продовжують надсилати запити на рекламні інтерграції. Схоже, що з початком медового місяця заробіток через інстаграм поки почекає. Закоханим потрібно більше часу провести вдвох, поки триває романтичний період.

Відомо, що Степан активно збирав гроші для наших захисників і тепер крім звичайного контенту на його сторінці можна побачити висвітлення подій у його рідному місті та інших містах України. Як каже власниця кота, зараз це першочергова необхідність, тому її кіт не може просто бути в стороні враховуючи те, що в нього дуже багато підписників з різних країн по всьому світі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини