Місячний посівний календар на червень 2023 по днях: користуйтесь і врожай зійде вже на 5-й день

Для того, щоб посів пройшов дуже вдало, рекомендуємо вас орієнтуватися на посівний календар на червень 2023 року. Якщо дотримуватись цих правил - посів буде хорошим.

Якщо ви дбаєте про свій город і хочете, аби у вас був найкращий посів, варто звернути увагу на посівний календар на червень 2023 року. Саме завдяки обізнаності в найбільш сприятливих днях ви зможете провести посів якісно та без втрат. Редакція сайту Добрі новини допоможе вам у цьому розбіратися.

Більшість садівників та городників мають таку думку, що червень – один з найвідповідальніших місяців під час посіву. В цей період потрібно як слід зайнятися добривом, оформленням фруктів та овочів, садівники починають краще слідкувати за теплицями та своїми ділянками для посіву, а також краще дбають про вже проведений травневий посів.

Як кажуть експерти, найкраще проводити посів тоді, коли місячна доба, Місяць і сам день тижня наповнюються найбільшою кількістю енергії.

Коли краще сіяти: посівний календар на червень 2023 року
Коли краще сіяти: посівний календар на червень 2023 року

Несприятниві дні

4, 7, 8, 9, 13, 14, 15, 25, 28, 29 та 30 червня. В ці дні краще провести якісь організаційні роботи. Обрати для себе найкращі сорти полуниці, суниці, винограду та інших продуктів.

Сприятливі дні

До прикладу, в першій половині місяця, а саме 1-3 червня і 5-6 червня найкраще садити всі види капусти, виноград, полуницю, суницю, городню цибулю, часник, перці будь-якого виду від солодкого до гострого, огірки, баклажани. Також рекомендується зайнятися висадкою троянд, малини та ожини.

В другій половині місяця, а саме 16-24 та 26, 27 червня краще зайнятися організаційними роботами. Можна видалити бур’яни, обробити від шкідників і таке інше.

Садові роботи можна проводити в будь-який день, але не робіть все в один день. Потрібно в один день зробити щось одне, завтра – інше і так далі. Таким чином, ви не будете втомлюватись і ваш садок не страждатиме від вашої постійної уваги.

Для того, щоб ваш посів був справді вдалий – недостатньо просто слідкувати за місячним календарем. Потрібно підібрати для себе саме ті сорти ягід, квітів та овочів, за якими ви зможете як слід доглядати. Також потрібно купити багато добрива та інших речовин для обробки рослин і відлякування небажаних шкідників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини