Море за кордоном. В які країни українкам з дітьми можна недорого поїхати на літній відпочинок

В будь-який час кожен заслуговує на відпочинок. В реаліях сьогодення українські жінки з дітьми можуть вирушити за кордон до сонячних країн, але варто звернути увагу на дешеві курорти.

З початком повномасштабного вторгнення у великої частини населення почалися сильні стреси на втома. Найбільше під вплив війни потрапляють діти, які не зовсім розуміють, що відбувається. Для того, щоб розванажити мозок потрібно вирушити на відпочинок до сонячних країн, але це може бути дуже дорого. Редакція сайту Дорбі новини підібрала для вас ідеальні і недорогі курорти для відпочинку з дітьми.

Експерти з туризму запевняють, що в 2023 році до списку найкращих та дешевих країн для відпочинку потрапили Туреччина, Португалія, Іспанія, Греція та Болгарія. Саме в цих країнах ви зможете якенайкраще провести свій час з дітьми і не думати про проблеми хоча б декілька днів. Звісно, кожна з країн пропонує власні місця для відпочинку, давайте розбиратися, що вам подобається найбільше.

Бодум, Туреччина

Найкращі бюджетні курорти для українок з дітьми
Найкращі бюджетні курорти для українок з дітьми

Бодум знаходиться на Анатолійському півострові і його вважають одним з найбюджетніших місць саме в Туречинні. Крім економії коштів, ви зможете насолодитися прекрасими видами, чистими пляжами та морем ніжного бірюзового відтінку. Ночівля в пік сезону вартує 88 доларів на добу, а їжа в середньому по 5 доларів. Очевидно, що найбільші витрати завжди припадають саме на проживання, але на всьому іншому можна дуже добре зекономити.

Сюди найкраще їхати в червні або липні, тримається не дуже гарячий температурний режим, тому можна насолодитисяй погодою також. В серпні тут дуже гаряче, але якщо полюбляєте спеку — вам буде комфортно.

Майорка, Іспанія

Куди поїхати на недорогий відпочинок за кордон з дітьми
Куди поїхати на недорогий відпочинок за кордон з дітьми

Майорка знаменита своїми неймовірними пляжами, які закохують в себе з першого погляду. На узбережжі Майорки безліч пляжів, де можна якісно та з користю проводити свій час.

Що стосується ночівлі, то тут ви заплатите приблизно 80 доларів за ніч, а повноцінне харчування для двох осіб не перевищує 90 доларів.

Корфу, Греція

Куди поїхати на недорогий відпочинок за кордон з дітьми
Куди поїхати на недорогий відпочинок за кордон з дітьми

Корфу — по-іншому його називають справжнім місцем в раю. Це острів, який омивається одразу двома морями — Адріатичним та Іонічним. На цьому острові ви будете постійно насолоджуватися неймовірними краєвидами і обов’язково захочете повернутися знову, враховуючи те, що можна підібрати якісний відпочинок на будь-який бюджет.

Проживання в готелі на 6 днів обійдеться в 350 євро біля самого моря, та близько 200 в центрі. На їжу також не витрачається багато грошей, але якщо хочете добре зекономити, тоді краще обирати собі готель подалі від туристичних зон.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини