Дайте перцям і баклажанам таку підкормку і навіть засохла розсада до ранку оживе: ще сусіди будуть питати

Правильне вирощування овочів повинне бути обережним. Потрібно знати всі тонкощі для того, щоб врожай не був зіпсованим від посухи, або з будь-яких інших причин.

Перець – один з найпопулярніших продуктів серед городників. Його плоди містять дуже багато поживних речовин та вітамінів. З перцю можна приготувати багато цікавих та корисних страв, які ідеально доповнять ваш святковий стіл. Крім цього, перець частенько використовують як свіжу закуску до застілля. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас декілька дієвих порад, як правильно виростити перець без зайвого клопоту.

Перша розсада

Насправді, вирощування перцю – дуже простий процес, але рослина може запросто загинути, якщо не підготувати правильну розсаду. Перці потрібно підготувати відповідним чином і потрібно підібрати вдалий момент. Найкраще це робити, звісно, в період першої підгодівлі.

Спочатку робиться пікірування, а через два тижні потрібно провести перше підгодовування. Саме в такий момент можна помітити ріст перших листочків.

Ідеальна підкормка для баклажанів: секрети догляду та вирощування
Ідеальна підкормка для баклажанів: секрети догляду та вирощування

Підживлення перців

Існує одна дуже хороша настоянка з хліба і кропиви. Для неї знадобиться нарізаний хліб. Він може бути навіть сухим, а також свіжа кропива – один пучок. Далі потрібно помістити їх у 10-літрове відро і щедро залити водою. Суміш потрібно залишити на один тиждень у темному місці, але не забувайте час від часу перемішувати чарівний підживлювальний розчин. В самому кінці проціджуємо отримане підживлення і розводимо у пропорції один до десяти.

Цей спосіб допоможе вам врятувати ваш врожай перців від посухи і з ними нічого не станеться. Ця підкормка – чарівний розчин, який ви точно будете радити вашим сусідам кожного року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини