Плями поту на білому одязі влітку – як боротися: дієвий лайфхак, як позбутися жовтизни під пахвами

З приходом літа піднімається температура на вулиці і так чи інакше, але всі ми починаємо більше пітніти. Жовті плями поту можуть залишатися на одязі і мало хто знає, як з ними впоратися.

Кожна людина хоча б раз у житті помічала, що на білому одязі починають зʼявлятися жовті плями від поту, з якими дуже складно боротися. Не допомагає рясне використання дезодорантів, щоб менше пітніти, а також найдорожчі та супер круті пральні порошки не можуть впоратися з цією проблемою. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас дієвий лайфхак, як раз і назавжди позбутися під жовтих плям поту на білому одязі.

Існує декілька найкращих народних методів, сьогодні ви дізнаєтеся про 3:

  • Сіль. Це найпростіший і один з найдешевших способів виведення плям. Все, що вам потрібно – занурити одяг, який потрібно випрати, в теплу воду і почекати, поки намокне кожна частина, а потім необхідно зонально розсипати сіль по 10 грамів на кожну зону. Так потрібно залишити на декілька годин, а ще краще – на цілу ніч. Вранці або за декілька годин потираємо плями і відправляємо пратися до пральної машинки.
Як позбутися жовтих плям від поту на білому одязі
Як позбутися жовтих плям від поту на білому одязі
  • Сода і лимонний сік. 10 грамів соди розводимо з 200 мл лимонного соку, додаємо мило для прання і готово. Спочатку, перемішуємо два ключові складники до отримання не дуже густої та щільної маси. Засіб розподіляємо по жовтих плямах і залишаємо на пів години. Після цього перемо у пральній машинці і насолоджуємлся результатом.
  • Перекис водню. Тут ми комбінуємо перекис разом із содою. Потрібно 2 столові ложки соди перемішати зі 100 мл перекису водню. Все дуже добре перемішуємо, щоб сода повністю розчинилася і виливаємо рідину на ті місця, де вас турбують жовті плями. Далі використовуємо маленьку щітку, якою тремо наші плями і в такому вигляді потрібно залишити все на 10 хвилин. Коли проходить відповідний час, починаємо прати вручну або у пральній машинці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини