Кабачки смачніші м’яса: як виростити справжніх велетнів на городі за допомогою копієчного добрива

Кабачки — універсальна городина, яку обожнюють українці завдяки їхній універсальності. Розповідаємо, як виростити великий врожай за допомогою копієчних засобів.

Кабачки прийшли в Україну у давні часи, але добре прижилися на наших землях. Люди дуже полюбили їхні плоди за універсальність у використанні. Їх можна підсмажити, потушити, змішати з яйцем, додати у салат. Завдяки своєму нейтральному смаку, з ними можна експериментувати.

Вирощувати на городі їх загалом нескладно, проте без підкормки не обійтися.

Яке добриво підходить кабачкам?

Експерти розповіли, як боротись із білими плямами на листках кабачків
Кабачки смачніші м’яса: як виростити справжніх велетнів на городі

У процесі вирощування цих овочів, можна звернутися до хімічної підкормки, але це не обов’язково, адже матінка-природа вже подарувала екологічну та майже бездоганну підживу для городу. І це — зола.

Здавалося б, яка користь може бути від попелу, але за своїм хімічним складом, він перевершить всі штучні домішки.

Для того, щоб пустити у ріст кабачки, слід змішати перегорілу деревину у наступній пропорції: на 1 літр води додаємо 1 склянку золи. Даємо розчину настоятися та ретельно перемішуємо перед тим, як влити у корінь рослини. Переходячи до наступного куща, слід також перемішати цю господарську настоянку, адже частинки згорілого дерева випадають часто в осад.

Як виростити великий врожай кабачків без зайвого клопоту

Поливати таким добривом городину слід не частіше 1 разу на тиждень, адже, якщо переборщити з підкормкою, можна отримати зворотній ефект.

Також вносити у землю до кабачків, аби вони були м’ясистими можна перегній, коров’як, а також розведене кисле молоко з 10-ма краплями йоду. Це буде активізувати кореневу систему, а крім того молоко служить добрим провідником для поживних речовин.

Розведеною у воді сироваткою також можна обприскувати листя і стебла від шкідників, а додавши такий розчин у ґрунт, ви зможете позбутися шкідників, які просто ненавидять лактозу.

Популярне

Подібні новини