Шпаргалка по виведенню плям: як позбутися від йоду, зеленки та жиру за декілька хвилин

Мало хто знає як впоратися з плямами, які залишаються після використання зеленки, йоду чи після будь-якого прийому їжі. Такі плями дуже складно вивести, але є кілька дієвих способів, як це зробити швидко і якісно.

Нерідко на одязі зʼявляються різноманітні плями, які дуже важко видалити. Зеленка, йод, кава і багато інших. Звідки вони беруться – достеменно нікому не відомо, але клопоту з виведенням зʼявляється чимало. На щастя, редакція сайту Добрі новини знайшла шпаргалку, як вивести плями з одягу за декілька хвилин без зайвих витрат.

  • Зеленка. Для виведення цього “засобу” нам знадобиться звичайний антижир. Потрібно у великій кількості розпилити антижир на пляму, потерти руками (обовʼязково в рукавичках), залишити на кілька хвилин і випрати у пральній машинці.
  • Йод. Плями йоду виведе звичайна аскорбінова кислота. Тут все так само. Аскорбінову кислоту розподіляємо по плямі і чекаємо декілька секунд. Речі будуть чистими та сяючими, наче щойно з магазину.
Шпаргалка по виведенню плям з одягу
Шпаргалка по виведенню плям з одягу
  • Тональний крем або інші косметичні засоби. Якщо ви у білій футболці робили собі макіяж і випадково замастилися – вихід є. Вам допоможе звичайна пінка для гоління. Краще обирати чоловічу, ніж звичайну пінку для депіляції, оскільки вона працює значно краще.
  • Кава. Ранкова кава частенько залишає сліди на одязі, які можна з легкістю прибрати содою. На пляму потрібно насипати соди і зачекати, поки вона вбере в себе весь бруд. Після цього потрібно випрати одяг у звичайному режимі.
  • Жир. Якщо ви щойно поставили собі жирну пляму і у вас під рукою є газована вода – вам дуже пощастило. Саме вода ідеально впорається з жирними плямами, тому можна не перейматися, що річ неможливо буде врятувати.

Дотримуючись цих рекомендацій ви зможете легко і без зайвого клопоту впоратися з плямами, які вже вʼїлися в одяг і з якими не справляється жоден порошок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини