Без брів, з шоколадною засмагою: Руслана Лижичко повністю “перекроїла” себе і стала схожою на Наомі Кемпбелл

Неймовірна Руслана Лижичко знову вразила всіх поціновувачів своєї творчості. Зірка показала оновлений образ, який здивував чимало прихильників.

Світова зірка, українська співачка та волонтер Руслана Лижичко завжди була відома своїм неповторним стилем та виразним смаком. Втім нещодавно знаменитість повністю себе змінила.

Руслана Лижичко перетворилася на копію Наомі Кемпбелл

Останнім часом вона вирішила додати трішки засмаги до свого образу, і результат вразив багато її фанатів. Це нагадало деяким прихильникам виразний образ світової супермоделі Наомі Кемпбелл.
У коментарях — аншлаг. Поціновувачі творчості разом з хейтерами наперебій висловлюються стосовно нової зовнішності артистки, не забувши пригадати, що у новому стилі не вистачає брів.

  • “Руслана, а чого ви така темношкіра?”
  • “Як вона постаріла. Не треба так захоплюватися засмагою”
  • “О, Наомі Кемпбелл”
  • “Виганяйте з себе цю радянщину! Як людина виглядає та у що вдягнена, це її особиста справа і дуже негарно на цьому наголошувати!”
  • “Я пам’ятаю, що Руслана не була такою темношкірою”

Порівнюючи зірку світового рівня та українську співачку, важливо відзначити, що обидві вони мають неймовірний смак та вміння привернути увагу до свого образу.

Руслана Лижичко завжди залишатиметься неперевершеною у своїй унікальності, нагадуючи нам, що краса може мати безмежну кількість елементів. Новий стиль співачки може стати свіжим кроком у її кар’єрі та означати лиш те, що вона завжди готова експериментувати та розвиватися.

Нагадаємо, що місяцями раніше селебріті втрапила у курйозну ситуацію, з’явившись на публіці у броніку та коротких шортах. Згодом трапилася ще одна цікава історія: артистці почали домальовувати у фотошопі одяг, аби уникнути хейту у мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини