3 поради, як обрати подарунок для того, у кого все є: такий презент точно сподобається будь-якому імениннику

Іноді здається, що обрати подарунок тій чи іншій людині просто неможливо. Втім, із цими порадами вам вдасться дуже просто вирішити, чим потішити друга чи партнера у день народження

Подарунок – це завжди вияв уваги. І кожному з нас хотілося б відчувати, що подарунок справді призначений нам, а не просто куплений нашвидкуруч. Щоб вибрати ідеальний подарунок, потрібно виявити трохи спостережливості та фантазії. Сьогодні розповімо, як зробити такий презент, який сподобається одержувачу.

Поради, як вибрати подарунок

Окресліть коло. Якщо у вас немає конкретних ідей, що подарувати, створіть собі штучні обмеження – виключіть з уваги ті області, які точно не сподобаються одержувачу, і ті області, які ви вважаєте дивними для подарунка. Наприклад, дарувати одяг — ідея сумнівна, особливо якщо ви не знаєте точних параметрів фігури або стилістичних переваг одержувача. Коли ви визначите обмеження, легше буде орієнтуватися в тих областях, які залишилися.

Поради, як правильно вибирати подарунок на день народження чи будь-яке інше свято
Поради, як правильно вибирати подарунок на день народження чи будь-яке інше свято

Шукайте підказки у рутині. Вибирайте подарунок не на свій смак, а на смак одержувача. Навіть якщо вам здається, що нова білизна для ліжка — це ідеальний подарунок, одержувач може вважати інакше. Спробуйте згадати хоча б основні моменти життя одержувача — що він любить, чим захоплюється, що хотів би спробувати. Навіть якщо ви не знаходитесь у близьких відносинах, завжди можна знайти підказки у звичайній рутині.

Наприклад, людина розповідає вам історію про те, як давно вона не бачила своїх друзів — подаруйте сертифікат на виїзну організацію квест-ігри, це чудовий привід для камерної вечірки з близькими. Чи людина постійно незадоволена тим, що сенсор на її годиннику погано працює — чим не очевидний сигнал для подарунка?

Як вибрати подарунок, який сподобається будь-кому
Як вибрати подарунок, який сподобається будь-кому

Зробіть момент особливим. Навіть якщо ви даруєте простий золотий ланцюжок, придумайте історію, чому ви його даруєте. Вигадайте оригінальну подачу або розкажіть історію – це один із секретів успіху. Навіть гроші можна подарувати оригінально. А якщо ви покажете одержувачу, чим саме він надихнув вас на вибір цього конкретного подарунка, то точно потрапите “в яблучко” — емоції забезпечені.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини