Якщо Новий рік зустрічаєте з дітьми: чим розважити малечу в свято. Веселі конкурси, які сподобаються всім

Новорічні конкурси, описані в цій статті, прийдуть на допомогу тим, хто відзначатиме свято разом із дітьми. Водночас вони цілком підійдуть і для дорослих компаній.

Оригінальні конкурси та враження, отримані від участі в них, будуть ще неодноразово згадуватися всіма учасниками новорічного заходу. А який із них проводити та з ким – вирішувати, звісно ж, вам.

Конкурс 1.

На старті кожному учаснику вручається аркуш паперу та ручка або олівець. За командою ведучого учасники повинні протягом 12 секунд намалювати якомога більше новорічних предметів. Ялинки, кульки, сніговики – кожен штрих рахується! Переможець, який намалював чудовий новорічний світ, заслуговує на головний приз у цих веселих перегонах до свята.

Конкурс 2.

Відчуття веселощів наповнює повітря, коли команди вступають у сніговий бій! Озброївшись рівною кількістю паперових кульок, учасники мають за обмежений час як можна більше кульок перекинути в бік суперника. Виграє та команда, яка найбільше позбулася від снігових кульок.

Влаштуйте запальний зимовий кіноквест
Влаштуйте запальний зимовий кіноквест

Конкурс 3.

Серед гостей таїться загадковий викрадач Нового року. Гості заплющують очі, а лиходій входить до кімнати, потайки забираючи із собою п’ять або більше новорічних предметів. Розгадуйте, що пропало, і перший, хто вгадає, що саме поцупив викрадач, заслуговує на звання чемпіона в розкритті чаклунства свята.

Конкурс 4.

Команди збираються разом для запального зимового кіно- та музичного квесту. Завдання кожної команди – назвати якомога більше фільмів, мультфільмів і пісень, пов’язаних із зимою, Новим роком, снігом та зимовими місяцями. Веселі асоціації та креативні відповіді вітаються! Перемагає команда з найбільшими знаннями зимових кінематографічних і музичних шедеврів

Конкурс 5.

Пориньте в чарівний світ Нового року в цьому конкурсі асоціацій! Кожна команда має назвати якомога більше слів, що асоціюються зі святом: ялинка, сніговик, мандарини та багато інших. Час летить так само швидко, як і рік, тому кожній групі надається обмежена кількість часу для того, щоб пригадати й поділитися своїми чарівними асоціаціями. Перемагає команда з найбільш вражаючим асортиментом новорічних слів.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини