Не можу обрати серед цих 5 сортів огірків найкращий: навіть виділила більше місця, аби посадити всі варіанти

Огірки – одна з найпопулярніших овочевих культур, які зустрічаються на українських городах. Розповідаємо, як правильно обрати сорт огірків, аби зрадіти щедрому врожаю.

Щоб отримати щедрий врожай овочів, важливо належним чином готуватися та приділяти увагу деяким ключовим аспектам. Це, безумовно, стосується і огірків – найпопулярнішого овочу, який зустрічається на українських городах. Починати варто з вибору правильного сорту, який відрізняється стійкістю до хвороб та здатністю добре вродити за різних умов. Розповідаємо про найкращі гібриди.

Найкращі сорти огірків

Міранда – вважається найкращим серед сортів огірків. Цей ранній гібрид очолює список своєю високою врожайністю. Огірки цього сорту володіють високою стійкістю до хвороб, включаючи борошнисту росу, а також спокійно переносять різкі коливання температур. Безпосередньо огірочки мають насичено-зелений колір, плоди хрумкі та соковиті, а їхня довжина може досягати 12 сантиметрів. Вони стануть чудовим доповненням до вашого салату.

Експерти назвали найкращі сорти гібридних огірків, які дають щедрий врожай та ростуть міцними
Експерти назвали найкращі сорти гібридних огірків, які дають щедрий врожай та ростуть міцними

Лангіно – ще один якісний представник ранніх гібридів огірків, який відзначається максимальною врожайністю. Огірки мають довгувату форму, темний насичений зелений колір, а також вражають не лише своїм виглядом, але й винятковим смаком та хрумкістю. Особливість цього гібрида вважається його висока стійкість до хвороб і тривалий період плодоношення.

Серед улюбленців українських городників – гібрид Зозуля. Цей сорт огірків відомий своїми відносно ранніми термінами дозрівання, вражає своєю врожайністю та чудовим смаком. Його світло-зелені плоди стають ідеальним доповненням до свіжих салатів, бувають надзвичайно соковитими та смачними. Важливо відзначити, що, хоч ці огірки й ідеально підходять для споживання у свіжому вигляді, їх не рекомендується використовувати для засолювання або маринування.

Експерти назвали найкращі сорти гібридних огірків, які дають щедрий врожай та ростуть міцними
Експерти назвали найкращі сорти гібридних огірків, які дають щедрий врожай та ростуть міцними

Кібрія – це сорт огірків, який вражає своєю високою врожайністю та винятковою якістю. Ці огірки мають пружну, хрумку текстуру та особливо соковитий смак, при цьому вони ніколи не виростають гіркими. Саме тому вони стають ідеальним вибором для консервації. Цей гібрид добре процвітає як у теплиці, так і на відкритому ґрунті, не боячись хвороб.

Гектор – це ранньостиглий гібрид, висока врожайність якого вражає навіть досвідчених городників. Його темні, пружні плоди мають ніжних і витончений смак, а тонка шкірка дозволяє доповнювати салати смачними овочами. Соковиті плоди цього сорту підходять як для консервації, так і для безпосереднього вживання у свіжому вигляді.

Популярне

Подібні новини