3 сорти картоплі та 3 способи посадки: перевірили експеримент з чоловіком. Цим методам немає рівних

Порад щодо посадки картоплі в інтернеті багато, ми вирішили провести експеримент та посадити три сорти різними способами. Дізнаємось секрети, які здивують результатом.

Навесні придбайте 3 сорти картоплі: Гала, Корольова Ганна та Жуковський. Картопля гала – це сорт картоплі, який вирізняється особливою солодкістю і ніжною текстурою. Ця картопля часто використовується для виготовлення пюре, супів.

Спосіб перший. Сорт жовтої картоплі гала. Дуже популярний сорт на північному заході. Стійкий до багатьох хвороб, славиться високим урожаєм. Садиться з додаванням гною, що перепрів, і золи. За допомогою совка щедро розсипте  золу в міжряддя, розкладаючи бульби на відстані 30 см. Бульби насіннєвої картоплі попередньо потрібно обприскати “Епіном” (стимулятором росту). Що зрештою? Садимо 3 відра, викопуємо 18.  Урожай непоганий, картопля велика і середня, дрібної мало.

Сорт картоплі “Королева Анна” – це популярний сорт ранньозимової картоплі. Він має великі, овальні, жовті картоплі з гладкою шкіркою. М’якуш картоплі також жовтий, ніжний та солодкий на смак.  Спосіб другий. Сорт жовтої картоплі “Королева Анна”. Посаджена з обприскуванням бульб стимулятором зростання. У міжряддя цієї картоплі потрібно засипати гній, що перепрів, і не додавати золу. Гною набагато менше, ніж при першому способі. Що зрештою? Посаджено 3 відра, викопано 12. Дрібної картоплі мало, гнилої теж на порядок менше.

Городники поділились новим способом посадки картоплі
Городники поділились новим способом посадки картоплі

Сорт картоплі “Жуковський” відомий своєю високою врожайністю та стійкістю до хвороб. Ця картопля має великий розмір, овальну форму і жовтий колір, яка дуже смачна та м’яка у текстурі. Спосіб третій. Сорт рожевої картоплі “Жуковський”. Потрібно саджати, додаючи добрива для картоплі Fertika. Що зрештою? Посадили 1 відро, викопаєте 6. Гнилої та зіпсованої картоплі буде найменше, бульби середні, рівні. Добриво реально працює!

Всім добрих урожаїв!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини