Бабуся навчила мене, якого дня тижня треба робити прибирання в будинку, щоб у ньому був завжди достаток

Прибирання з давен вважається не простим заняттям з наведення чистоти в будинку, а справжнісіньким ритуалом. Господині вірили, що роблячи його у певні дні, можна залучити у своє життя достаток.

Коли займатися прибиранням, щоб у кишенях не переводилися гроші, ми дізналися від збиральниць народних прикмет. Цією цікавою інформацією ми поділимось з вами сьогодні. Сучасні господині пилососять підлогу у своєму житлі, коли доведеться. А ось за старих часів прибиранням займалися тільки по певних днях, щоб не позбутися грошей і удачі.

Коли небажано починати прибирання?

Кожному дня доби притаманна своя особлива енергетика. Негативною енергетикою, на думку наших предків, характеризується вечірній час та нічний. Тому господині за старих часів ніколи не прибиралися у своєму житлі затемно. Вони вірили, що якщо підмести або помити підлогу в темний час доби, можна втратити достаток. Роблячи прибирання ночами, ми ризикуємо захворіти. Так говорить народна мудрість

Нічне прибирання, згідно з народною мудрістю, загрожує мешканцям будинку втратою щастя та благополуччя. Воно накликає на них фінансові труднощі, сварки та навіть хвороби. Не займалися люди наведенням чистоти за старих часів і у великі церковні свята. Цієї традиції віруючі дотримуються досі. У великі церковні свята краще сходити у храм, а не братися за віник чи ганчірку для підлоги. Прибирання в будинку краще провести напередодні урочистостей. Якщо ж зайнятися цією роботою у свято, є ризик позбутися здоров’я, викликати різні неприємності.

Не приступали до прибирання наші предки і тоді, коли їхні рідні перебували в дорозі, адже цим дійством вони могли ненароком замісти їм дорогу. Щоб весілля не розладналося, ніколи не замітайте підлогу на день оглядин або одруження.

Спеціаліст розповів, в які дні потрібно прибирати в будинку
Спеціаліст розповів, в які дні потрібно прибирати в будинку

Які дні тижня найкращі для наведення ладу в будинку?

Не лише різний час доби має свою енергетику, а й дні тижня. Не хочете все життя рахувати копійки? Не робіть прибирання у понеділок! Щопонеділка наводити чистоту у своєму житлі не варто. Це несприятливий день, що має тісний взаємозв’язок із потойбічним світом. Він не підходить не тільки для прибирання, але й для будь-яких починань. За старих часів господині вірили, що підмітаючи підлогу в перший день тижня, можна привернути до себе безгрошів’я.

Наметіть собі багатство у вівторок, користуючись віником!

По вівторках починати прибирання можна. Це сприятливий час для чистоти. Будь-яка робота по дому, яку виконує господиня в другий день тижня, позбавить її проблем і невдач, приверне гроші в кишеню. Пересадка домашніх квітів у середу приверне до вас гроші. Наведення чистоти, що здійснюється за середами, згладжує конфлікти між мешканцями житла. Також прибирання середами відкриває доступ до фінансових каналів, приваблює в будинок успіх і навіть дає захист від ворогів і недоброзичливців.

Віник цього дня вижене з вашого житла весь негатив!

Щочетверга займатися прибиранням теж можна. Це непоганий день для очищення свого житлового простору від негативу. Особливо добре використовувати з цією метою віник, а не пилосос. Впустити в свій будинок позитивну енергію можна, якщо прибирати при відкритих вікнах. Постеліть у п’ятницю свіжу постільну, якщо хочете стати мамою. По п’ятницях підлоги в будинку не метуть і не миють. Це заняття викликає чимало різних проблем. А от якщо ви хочете завести дитину, поміняйте постільну білизну цього дня. Якщо в суботу зробите перестановку меблів, залучите до свого життя добрі зміни Хочете, щоб у гаманці завжди гроші водилися? Перестаньте робити прибирання у неділю!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини