За 1 ніч навіть найхирлявіші помідори будуть обліплені зав’язями: просто внесіть диво-підкормку під корінь

Як із простої гілочки непоказної розсади зробити дуже потужну буквально за ніч? Сьогодні розповімо про натуральне підживлення розсади для томатів, яке можна використовувати на всіх етапах розвитку.

Добриво, про яке сьогодні йтиме мова, благотворно вплине на зростання коріння та допоможе від витягування і підвищить врожайність овоча.

Для цього на літр теплої води для поливу беремо половину чайної ложки борошна і буквально дрібку дріжджів. Також додаємо дрібку цукру. Все ретельно перемішуємо і залишаємо на добу.

Після цього утворений розчин змішуємо з водою і поливаємо та обприскуємо розсаду.

Також є ще один дуже простий та ефективний метод підживлення без спеціалізованих препаратів, який з тоненької розсади за пару днів зробить потужну.

Це підживлення допоможе отримати нам врожаю в п’ять або в 10 разів більше. Тому навіть якщо ваша розсада простих сортів, з яких росте в середньому, не дуже багато врожаю, то таке підживлення допоможе його збільшити.

Рецепт потужного добрива для томатів
Рецепт потужного добрива для томатів

 

Адже мало хто знає, але в кожному з сортів прихований величезний потенціал і щоб розкрити його потрібно дати відповідне підживлення.

Отже щоб приготувати це диво-підживлення беремо літр води. Вона повинна бути гаряча. До неї додаємо чайну ложку звичайної простої кориці. Ретельно перемішуємо та даємо охолонути до кімнатної температури.

Таким підживленням поливаємо всю розсаду під корінь. Також за допомогою пульверизатора можна обприскати листя. Зовсім скоро ви побачите, як позитивно це вплине на розсаду томатів і забезпечить багатий врожай.

Тож дотримуйтесь цим простих рекомендацій і ваші помідори розвиватимуться здоровими, крупними та неймовірно соковитими. Бажаємо успіхів та гарного, щедрого врожаю!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини