Чим натерти вікна, аби вони залишалися якнайдовше чистими навіть після дощу: скажений лайфхак, який працює

Серед усіх прикмет точно працює одна-єдина: якщо помиєш вікна, завтра піде дощ. Розберемося, як зберегти чистоту скла якнайдовше у вашій оселі.

Зберігати вікна блискучими та чистими після дощу — це завдання, яке може стати простішим за допомогою одного неймовірно ефективного лайфхаку. Представляємо вашій увазі рецепт ідеального розчину, який забезпечить бездоганну чистоту вашого скла протягом тривалого часу.

Як утеплити пластикові вікна в домашніх умовах
Чим натерти вікна, аби вони були чистими після дощу: цікавий лайфхак

Знадобляться підручні засоби, які ви знайдете у будь-якій ванній кімнаті, а саме:

  • Пів склянки води
  • 1 столова ложка кондиціонера для волосся
  • 1 ложка гліцерину

В першу чергу змішайте всі інгредієнти. У глибокій посудині об’єднайте пів склянки води, 1 столову ложку кондиціонера для волосся та 1 ложку гліцерину. Ретельно перемішайте, щоб забезпечити однорідну консистенцію розчину.

Лайфхаки, які допоможуть швидко вимити вікна до блиску
Лайфхаки, які допоможуть швидко вимити вікна до блиску

Далі помийте вікна, використовуючи звичайний спосіб миття вікон, очистить їх від бруду та твердих відкладень.

Коли скло стане сухим, а це дуже важливо, нанесіть розчин. За допомогою розпилювача рівномірно нанесіть отриманий засіб на поверхню. Переконайтеся, що все покрито рівномірно.

Залишився останній етап. Сухою ганчіркою, використовуючи мікрофібру або м’яку тканину. Робіть все на совість, аби не залишилось розводів, які будуть преломлювати світло. Крім цього, цей крок допоможе забезпечити рівномірне розподілення розчину та його проникнення в пори скла.

І ось готово! Тепер ваші вікна залишатимуться якнайдовше чистими, незалежно від того, яка погода за вікном. Завдяки цьому простому, але ефективному лайфхаку, ви зможете насолоджуватися бездоганним видом протягом тривалого часу, не витрачаючи багато часу і зусиль на їхнє очищення. Нехай все вийде!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини