Цей паштет з печінки птиці — просто найкращий: навчила робити свекруха, яка роками працювала кухарем

У світі кулінарії існує чимало страв, які вже століттями завоювали серця гурманів своїм неповторним смаком та ароматом. Однією з таких незабутніх делікатесів є паштет з печінки з морквою та цибулею.

Паштет з печінки — це не лише джерело насиченого смаку, але й цінний продукт, багатий на корисні речовини. Додавання моркви та цибулі до страви надає йому додаткового витонченого смаку та аромату, роблячи це справжньою розкішшю.

У цій статті ми розкриємо секрети приготування паштету з печінки з морквою та цибулею. Дозвольте собі зануритися в чарівний світ кулінарних експериментів та насолодитися неперевершеним смаком домашньої кулінарії

Інгредієнти

Як приготувати ідеальний паштет з печінки: рецепт
Кулінар розповів, як правильно приготувати паштет з птиці
  • Печінка куряча 400 г
  • Морква 1 штука середнього розміру
  • Цибуля ріпчаста 1 штука середнього розміру
  • Вершкове масло розм’якшене 2 столові ложки
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Сіль 0,5 чайної ложки
  • Перець мелений 0,25 чайної ложки
  • Кріп сушений 0,25 чайної ложки

Спочатку підготуйте продукти. Печінку не тільки помийте, а й зріжте з неї все зайве: жир й плівку. Для того, щоб вона набула м’якості потримайте її годину у молоці, а потім поріжте дрібними шматками.

Цибулю та моркву почистьте, після чого цибулю поріжте дрібно, а моркву натріть на середній терці. У великій пательні розігрійте олію й обсмажте овочі, помішуючи протягом 5 хвилин. Тут головне не перетримати, щоб не зіпсувати смак.

Кулінар розповів, як правильно приготувати паштет з птиці

Після того покладіть туди ж шматочки печінки та смажте все разом ще 10 хвилин, а тоді зніміть пательню з вогню. Посоліть, поперчіть й посипте кропом страву й залиште її охолоджуватися.

Тепер скористайтеся блендером. Збийте у ньому печінку й овочі з вершковим маслом. У вас повинна утворитися густа однорідна маса, яку перекладіть у контейнер й відправте у холодильник не менше ніж на 2 години.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини