Дайте помідорам, перцю і огіркам цю підкормку і навіть чахла розсада до ранку оживе: сусіди очам не повірять

Щоб отримати багатий та соковитий врожай, розсаду необхідно підживлювати. Можна купити "хімію" в магазині, та навіщо, якщо є безліч народних ефективних методів.

Сьогоді ми розповімо про декілька простих та доступних підгодівель для огірків, томатів та перців, які забезпечать вас казковим врожаєм.

Для першого способу потрібно ложку сметани змішати з 2 літрами води кімнатної температури. Настояти 2 години, процідити і розвести в 2 л води, всього виходить 3 л підгодівлі. Поливають рослини під корінь 1 раз в 30 днів.

Другий спосіб проводимо за допомогою шкірки банана і лаврового листя. Таке добриво зміцнює кореневу систему розсади і нарощує зелену масу.

Нарізаємо шматками шкірку “підгулявшого” банана, додаємо 10 “лаврушок” і літр води. Подрібнюємо все в блендері. Настобємо 6 годин. Проціджуємо. Добриво готове! Така підгодівля дасть розсаді достатньо азоту для швидкого росту. Поливають прямо під корінь 1 раз в 30 днів.

З цим потужним добривом навіть чахла розсада за ніч оживе
З цим потужним добривом навіть чахла розсада за ніч оживе

Для третього способу знадобиться соняшникове насіння. Така підгодівля дасть розсаді достатньо азоту для швидкого росту. Насіння соняшнику – 3 столові ложки потрібно подрібнити в блендері. Додати 2 літра води кімнатної температури. Перебити в блендері, процідити і розвести в літрі води.

Це допоможе знищити хвороботворні бактерії та шкідників, які дошкуляють вашим культурам, а також знезаразити ґрунт. У складі підгодівлі багато вітамінів групи В, Е і Рр, які відповідають за розвиток, швидке зростання і правильне формування рослин. Поливають розсаду під корінь 1 раз в 14-21 день.
Обирате будь-який з цих перевірених способів і ви побачите. що розсада ростиме міцною, сильною та здоровою! Багатого вам врожаю!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини