Зібрала врожай через 16 днів: скоростиглий сорт редиски просто перевершив усі очікування. Пригощаю всіх

Таку редиску можна посадити в теплицю вже наприкінці квітня чи на початку березня, а через три тижні вже зібрати врожай. Заінтриговані? Тоді поїхали!

Сьогодні чергова добірка хороших, вдалих, популярних та улюблених сортів редиски для швидкого врожаю. Першими ріпками можна поласувати вже наприкінці квітня та на початку травня. Цей овоч чудово йде в перші весняні салатики та окрошку, та й так просто, похрумтіти солодко-гострою, вітамінною редискою дуже приємно, чи не так?

Зараз, коли до посадки огірків або помідорів часу ще достатньо, а теплиця вже з кінця цього місяця простоює, так і хочеться щось встромити вже в грядки! Нехай цим чимось стане редиска. Відповідних сортів – знай, вибирай.

Садівники назвали скоростиглий сорт редиски, який дуже врожайний
Садівники назвали скоростиглий сорт редиски, який дуже врожайний

Отже, яким раннім сортам редиски віддають перевагу дачники?

У сьогоднішній статті добірка ультраранніх та ранніх видів, невибагливих та з відмінними смаковими якостями. Високоврожайний, ультраранній сорт “16 днів”. За заявами селекціонерів, редиска цього сорту зростає за 16 днів і має насичений червоний колір, соковиту, гостро-солодку м’якуш і відносно великі коренеплоди – до 20 г. Ще один брат шістнадцятиденної редиски – редиска “18 днів”. Логіка тут зрозуміла, гадаємо? Плоди цього сорту – витягнуті, рожевого відтінку з білими кінчиками біля корінців. М’якуш не такий гострий, як у попереднього сорту, добре росте в теплиці і на відкритих грядках.

Бажаєте екзотики? Посадіть редиску “Білий зефір”. Як відомо з назви, плоди цього сорту – білі, з трохи помітним зеленим забарвленням ближче до маківки. Овально-округлі коренеплоди мають масу 25-40 г, добре переносить навіть легкий заморозок. Соковита, слабо-гостра м’якоть припаде до душі всім любителям цього овочу. Редиска “Рожевий бочок” дозріває у строки від трьох тижнів до 25 днів. Яскраво-рожевий колір редиски дуже привабливий, зовнішній вигляд плодів цього сорту відповідає смаку: солодкий, без натяку на гіркуватість, гарна така редька буде в салатах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини