Наливаю прямо під корінь 1-2 літри: це підживлення захищає мої помідори від жовтих плям. Зараз саме час

Занадто активне використання мінеральних добрив на розсаді може призвести до хімічних опіків рослин - листя пожовкне і стане коричневим. Що робити, аби захистити розсаду - читайте далі.

Ми рекомендуємо використовувати підживлення, яке містить лише один важливий елемент у складі – це фосфорні добрива та добрива з калієм. Добрива з фосфором можна віднести до групи мінеральних добрив.

Це суперфосфат, фосфоритне борошно, метафосфат калію та інші. Розсада підгодовується такими добривами відразу після пікірування, коли воно вкорениться, і ви помітите зростання.

Інтервал між підживленням фосфорними добривами – не менше ніж 7 днів. Добрива з калієм теж позитивно позначаються на стані врожаю.

З цим підживленням після пікірування моя розсада зміцніла на очах
З цим підживленням після пікірування моя розсада зміцніла на очах

Вони допомагають збільшити врожай, підвищити імунітет рослини, а також протистояти найрізноманітнішим хворобам. Плоди такої розсади зберігатимуться набагато довше і будуть краще витримувати далекі перевезення.

А ще калій допоможе покращити смак та зовнішній вигляд будь-яких ягід та овочів. Хлорид калію використовують як основні добавки на будь-яких землях. Найефективнішим буде добриво з калію при підгодівлі коренеплодних і плодових культур.

Розсаду підживлюють калієм, як тільки на ній виникають три листки. Потрібно розвести 9 грамів монофосфату калію у відрі води на кожен квадратний метр розсадника. Повторний полив можна робити через тиждень, або ж відкласти другий полив до розсадки овочів у ґрунт городу.

Використовуйте наші корисні рекомендації і ви побачите, що розсада ростиме міцна, здорова та потужна. Гарного вам врожаю!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини