Жменька насіння цих супер-сортів огірків засипле вас тоннами врожаю в 2024 році: не вірите – перевірте

Різноманіття сортів огірків вражає: від кущових до плетистих, від зеленого до білого кольору, від маленьких для консервування до великих для свіжого споживання.

Огірки вирощують вже кілька тисячоліть, та за цей час було виведено величезну кількість різних сортів. Роботи тривають і досі день, і сьогодні ми розповімо вам про самі урожайні сорти огірків у відкритому ґрунті. Тут багато залежатиме від погоди, але не менш важливий і сорт, який буде стійкий до суворих кліматичних умов, хвороб та шкідників.

Ці сорти не вимагають ретельного догляду і навіть у суворих умовах дають шикарний урожай!

  1. Делікатесний

Ранньостиглий сорт, який не боїться короткострокового похолодання. У ґрунт висаджується в кінці травня, та плоди наростають дуже тривалий час. По формі огірочки схожі на маленькі циліндри з горбистою поверхнею. Такі огірочки відмінно підходять і для закруток, і салатів.

  1. Син полку

Перші огірочки у цих корнішонів з’являються вже на 45 добу після посадки, а то й раніше. Самі огірочки будуть овальними, з великими горбками та з розміром до 8 сантиметрів. Плюс, ці огірки взагалі ніколи не переростають, завдяки чому їх зручно садити на дачі, куди ви їздите раз на тиждень.

Перебрала сотні сортів огірків і вибрала 3 найкращі
Перебрала сотні сортів огірків і вибрала 3 найкращі

 Сорт несприйнятливий до хвороб і не вимагає ретельного догляду.

  1. Сорт Мадам

Високоврожайний представник корнішонів жіночого типу. Плоди дозрівають за 48 днів. Плоди маленькі, до 12 сантиметрів із дрібними горбками та яскраво-зеленого кольору. Характерна особливість – легкі, ледь помітні білі смуги і ніякого переростання плодів. Ніколи.

Тож обирайте з вищеописаних або висаджуйте всі три сорти, щоб насолодитися ароматними, домашніми, хрусткими огірками. Бажаємо рясного врожаю!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини