Кущі малини провиснуть від ваги солодких ягід: не зволікаю і вношу це підживлення до 30 квітня. Врожаю буде!

Малині, як і будь-якій іншій культурі, потрібні регулярні підживлення. Саме вони забезпечують дозрівання великого та якісного врожаю. Про одне з ефективних народних добрив читай далі.

Сьогоднішні статтю ми присвятимо розповіді про органічні добрива, які допоможуть вам зібрати цілі відра солодких та великих ягід.

Цибулеве лушпиння – це цінне джерело живильних елементів, які необхідні рослинам для правильного розвитку.

У ньому містяться вітаміни А, С, РР, Е, В, калій, сірка, кальцій, фосфор, алюміній, йод, бор, фтор, магній, кверцетин та фітонциди. Завдяки своєму складу цибулеве підживлення значно зміцнює імунітет культур, активізує зростання кореневої системи та вегетативної маси, що покращує структуру ґрунту, бореться з шкідниками та поширенням деяких грибкових захворювань та позитивно впливає на врожайність.

2 жменьки цибулиння заливаємо 10 літрами води і варимо протягом 5 хвилин після закипання. Отриманий розчин залишаємо настоюватися протягом 5 годин, після чого проціджуємо та використовуємо для поливу малинника.

Експерти розповіли, чим підживити малину для багатого врожаю
Експерти розповіли, чим підживити малину для багатого врожаю

Рис також має багатий склад. Вітаміни, мікро- та макроелементи, органічні кислоти, лінгіни та крохмаль сприяють підвищенню стійкості рослин до змінних кліматичних умов, допомагають відновитися від стресів, стимулюють розвиток, продовжують період плодоношення та покращують смакові якості майбутнього врожаю.

Непропарений рис перемелюємо в кавомолці та
1 чайну ложку отриманого порошку додаємо в 1 літр гарячої води. За добу розчин буде готовий. Його рекомендується вносити малину під корінь. Використовуте ці прості та доступні підживлення і збирайте багатий врожай солодкої та крупної полуниці. Бажаємо успіхів!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини