Зробіть це, щоб миші та пацюки за 2 хвилини накивали п’ятами назавжди: без пасток, отрут та іншої “нечисті”

Щурі в миші в будинку або підвалі - страшний сон кожного власника земельної ділянки. Та впоратися зі шкідниками можна й без використання жорстоких методів.

Щури та миші зникають назавжди без отрути та пасток за 2 хвилини! Знадобляться наступні інгредієнти: гречана крупа, кава, сухі дріжджі, борошно, будівельний гіпс або цемент.

Наповніть пакет сумішшю. Цей спосіб приманювання щурів заснований на тому, що їх приваблює запах зерна.

Щури їдять суміш, яка твердне в їхніх шлунках, в результаті чого вони швидко гинуть. Цей спосіб більш ефективний і швидкий, ніж, наприклад, використання щурячого клею або хімічних отрут, які діють кілька днів.

Цей спосіб можна використовувати як всередині будинку, так і на ділянці, але важливо уникати контакту з водою або дощем, оскільки суміш може втратити свої властивості.

Рекомендується використовувати цей метод на відкритому повітрі, щоб виключити ймовірність того, що мертвий щур сховається в приміщенні.

Для цього наповніть невеликі упаковки заморожених продуктів і зробіть у них маленькі отвори, щоб посилити запах зерна. Потім відріжте зайву частину пакета і помістіть його в нору, де ховаються щури. Ви можете поставити трохи води біля пакета, тому що щур почне рухатися швидше, коли з’їсть цю суміш і вип’є воду.

Як позбутися мишей та щурів в будинку
Як позбутися мишей та щурів в будинку

Також можна вигнати щурів, використовуючи вермішель швидкого приготування, какао, горох та борошно, цемент.

Метод такий самий, як і описаний вище. Який би з двох ви не обрали – ефективність вас порадує.

Після того, як позбудетеся щурів не забувайте проводити профілактичні заходи, щоб вони не завелися повторно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини