Цей супер-трав’яний настій з бур’янів збільшив врожай огірків на 80%: жодна травинка не залишилась без діла

Все ще збираєте невеликий урожай огірків? А мрієте про великі грона? Тоді швидше читайте про диво засіб, який допоможе вирішити цю проблему.

Це підживлення неймовірно впливає на огірки, незалежно від того, який сорт ви посіяли. Після його застосування огірків буде дуже багато, так що заздалегідь продумайте, куди ви будете їх складати.

Цей спосіб ми використовуємо щороку і результат просто чарівний. Тому з радістю розкриємо свій секрет. Для початку нам необхідно зробити трав’яний настій. Для цього ми збираємо всю траву, яка є в нашому городі: кропива, кульбаби і навіть бур’яни, загалом усю зелень. Далі укладаємо траву в 10 л відро, додаємо 0,3 кг цукру та заливаємо все водою.

Важливо наповнити ємність так, щоб приховувало усю рослинність. Залишаємо настоюватися на 2-3 дні. Якщо погода спекотна та сонячна, то досить 2-х днів, якщо ж похмура краще потримати до 5 днів, але не більше. Коли настій готовий, розбавляємо відстояною водою 1:1 наше секретне підживлення. І поливаємо по 0,5л під кущі. Удобрювати потрібно всього лише 1 раз на тиждень протягом 1 місяця.

Всього 1 ложка цього народного добрива з бур'янів і огірки поперли в ріст
Всього 1 ложка цього народного добрива з бур’янів і огірки поперли в ріст

Догляд за огірками передбачає регулярний полив, особливо в період активного росту та плодоношення. Важливо підтримувати оптимальний рівень вологості в ґрунті, уникаючи пересихання або переуволожнення.

Якщо слідувати нашій інструкції, то огірків буде величезна кількість. Плюс, після цього підживлення, рослини не схильні до розвитку різноманітних захворювань. Обов’язково спробуйте наші рекомендації в дії і ви побачите, який щедрий врожай на вас чекатиме. Бажаємо успіхів!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини