Посадка томатів лежачи за особливою методою: дасть подвійний врожай та соковитіші плоди. Найкращий результат

Особлива посадка томатів у відкритий ґрунт – це те, що може дати вам вдвічі кращий і смачніший врожай. Розповідаємо про цікавий метод, який викличе у вас інтерес.

Серед городників-аматорів можна знайти чимало справжніх експериментаторів, які на власних ділянках проводять випробування нових сортів, а також можуть розробляти вдосконалені методи традиційних способів культивування помідорів.

Одним із таких ентузіастів виявився засновник методу посадки та вирощування культура за особливим “лежачим” принципом. У такого варіанта є чимало шанувальників і противників, втім за дотримання рекомендацій ви зможете збільшити врожай у два рази.

Як садити помідори

Схема посадки розсади за Масловим відрізняється від того, що вам рекомендують на пакуванні з насінням. Томати з розгалуженим корінням потребують більшого місця для свого живлення. На кожен квадратний метр ви зможете розмістити всього 2 рослини.

Експерти розповіли, як краще посадити помідори у відкритий ґрунт
Експерти розповіли, як краще посадити помідори у відкритий ґрунт

В усьому іншому догляд залишається схожим на те, як городники зазвичай вирощують помідори традиційними способами. Кущі поливають тільки відстояною й теплою водою під корінь, втім охоплювати потрібно більшу ділянку, адже коріння сильно розростається в ширину.

Перше підживлення городники проводять через 10 днів після того, як висадили розсаду у відкритий ґрунт або в теплицю. Ви можете використовувати розчин коров’ячого гною, але такого, що перепрів. Співвідношення 1 до 10. А ось курячого посліду знадобиться менше – 1 до 25. Надалі застосовують добрива з калієм і фосфатом.

Експерти розповіли, як краще посадити помідори у відкритий ґрунт
Експерти розповіли, як краще посадити помідори у відкритий ґрунт

Особливо уважно потрібно робити підв’язку, оскільки через щедрий врожай стебла можуть зламатись. Уздовж грядок потрібно натягнути дріт, а до неї підв’язати окремо кожну кисть. Роблять це за допомогою м’якого матеріалу – бинта чи гумового джгута.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини