Коли я мию ванну, у мене завжди під рукою найдешевша зубна паста: емаль блищить чистотою. Секретний засіб

Випадково знайшли простий і швидкий спосіб для чищення ванни, тепер чистимо тільки так: ванна виглядає, неначе нова. Раз на півмісяця для своєї улюбленої ванної потрібно влаштувати "санітарний день".

Приймати брудну ванну – дуже неприємне заняття. Впевнені, якщо ви домогосподарка, що поважає себе, то будете з нами солідарні. Скупалися – пробіглися ганчірочкою всередині ванної. Далі просто злили все проточною водою – і забули, думаючи, що все гаразд.

Через тиждень з’являється дивний наліт, і тоді не уникнути ні губок, ні порошків, ні гелів. Готуйтеся шоркати та терти, адже на дні вже гніздяться мікроби, бактерії, мікроорганізми. Простий, але дуже ефективний спосіб, щоб досягти ідеальної чистоти ванної кімнати. Він займає дуже кумедну кількість часу, втомитися ви точно не встигнете.

Беремо звичайну губку і просто намилюємо її. Можна використовувати будь-яке мило: рідке, господарське, дитяче, яке вам більше подобається. Далі на губку додаємо засоби, що посилять ефект чистоти. Це: “лимонка”, і трохи оцту. Пропорції такі: чайна ложка “лимонки” на кілька крапель оцту. Починаємо відмивати ванну. Починаємо зверху, тобто зі стінок. Реакція не змушує на себе довго чекати. Ви бачите, як зі стін ванної течуть найсильніші грязьові потоки. Якщо бруд був в’їлий, не страшно. Будь-який рівень забруднення усувається добре. Весь бруд неприємного іржавого кольору стікає на дно вашої ванни.

Ефективний спосіб очищення ванни до блиску: поради експертів
Ефективний спосіб очищення ванни до блиску: поради експертів

У цьому способі є один великий жирний плюс – ми мінімізуємо усі енерговитрати! Не варто довго напружувати м’язи рук та спини – хімічна реакція зробить усе за вас! Нам потрібно лише трохи протерти стіни ванної, і всі наші забійні інгредієнти зроблять все за вас. Як тільки весь бруд стече на дно, включаємо душ, і промиваємо всю ванну проточною водою. Тут немає нічого складного та мудрого. Відмовившись від агресивної хімії, ми досягаємо разючого ефекту чистоти внутрішньої поверхні ванної.

Є ще одна версія, у молодіжному середовищі вона називається “лайтовою”. Беремо найбюджетнішу зубну пасту, але не просто м’ятну, а з якимось смаком, наприклад, апельсин. Він додасть “купелі” велику свіжість та приємний аромат, який ви самі оберете. Наносимо пасту на губку і щедро обробляємо внутрішню частину ванної. Після цього енергійними рухами починаємо очищати. Якщо якісь плями спричиняють складнощі, то не соромтеся взяти щітку. Як тільки всі плями будуть усунуті, включайте душ і змиваєте ненависний бруд. Далі просто насолоджуйтесь результатом. Він вас просто вразить.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини