Бабуся Ніна розповіла, які речі не варто викидати з дому, щоб не накликати на себе лихо: народні прикмети

Сучасні люди рідко сприймають серйозно народні прикмети. Однак, деякі з них насправді можуть приносити лихо. Так, не рекомендується викидати з дому деякі речі.

Фотографії. Давно відомо, що фотографії несуть певну енергетику. Саме тому не варто викидати як власні фотографії, і чужих людей. Якщо з якихось причин їм не місце у сімейних альбомах, можна просто скласти їх у конверт чи коробку.

Весільна сукня. Вважається, що сімейне життя буде довгим і щасливим лише в тому випадку, якщо наречена збереже весільну сукню та фату.

Церковне приладдя. У цей перелік входять натільні хрестики, молитовники, книги, ікони та багато іншого. Якщо ці речі більше не потрібні, їх слід занести до храму.

Годинник у зібраному вигляді. Існує повір’я, що перед утилізацією годинник необхідно обов’язково розібрати на дрібні частини. Якщо цього не зробити, можна накликати на себе біди та нещастя.

Старий гаманець. Його необхідно закопати в землю або спалити, але в жодному разі не викидати в контейнер для сміття. Якщо слідувати цій прикметі, то в майбутньому буде гарантовано фінансове благополуччя.

Одяг немовлят. Краще віддати її іншим людям, у яких є діти, якщо речі зіпсовані, їх краще спалити. Езотерики говорять про те, що перш ніж віддати свою річ комусь вам варто пройти енергетичний процес поділу з нею. Іншими словами, вручаючи предмет іншій людині, ви не повинні відчувати жалю, інакше разом із річчю ви віддасте і частину свого енергетичного потенціалу. А потім привіт хворобам та депресії.

Хліб. Його краще згодувати тваринам. Якщо він запліснів, то краще його спалити, але не в банній печі, а, наприклад, на мангалі.

Експерт назвав, які саме речі не варто викидати з дому
Експерт назвав, які саме речі не варто викидати з дому

Сіль, як і інші продукти, викидати не рекомендується. Якщо з якихось причин вона стала непридатною для вживання, її можна з користю застосувати в побуті, наприклад, використовувати для чищення посуду. Якщо дотримуватися цих прикмет, то в будинку ніколи не буде бід, хвороб, а також пануватиме фінансове благополуччя.

Волосся. У багатьох культурах волосся прийнято вважати уособленням життєвих сил людини. Наші пращури вірили в те, що саме вони пов’язують людей з Богом. Обстрижене волосся було заведено спалювати. До того ж робити це потрібно було без сторонніх очей. Їх вважали дуже важливим ритуалом для наведення порчі. Ще є прикмета, що з волосся птахи люблять вити гнізда. Якщо це станеться, то колишнього власника можуть очікувати сильні головні болі.

Популярне

Подібні новини