Почала солити шкарпетки: тепер почуваю себе просто чудово. Ледве випросила незвичний рецепт у моєї сусідки

Беремо звичайно самі шкарпетки, але замість шкарпеток можна взяти слідочки. Будь-яка сіль підійде: кам'яна сіль, морська. Цю сіль попередньо потрібно подрібнити, щоб вийшов сольовий пил.

Сіль використовується в різних сферах життя і виробництва. Історія солі – це історія великої важливості та значущості цього продукту в житті людей. Сіль використовуються людством протягом тисяч років і має довгу і цікаву історію.

Давні часи: У давнину сіль була рідкісним і дорогим продуктом, який використовували як консервант для зберігання їжі, для покращення смаку страв. У багатьох культурах сіль мала велике значення – символ багатства та влади.

Що нам для цього треба?

Подрібнюватиму краще в кавомолці. Просто насипаємо в кавомолку, включаємо, сіль подрібнюється. І виходить сольовий пил.

Скільки знадобиться солі?

Достатньо однієї столової ложки. Якщо сіль залишиться, то її можна використовувати для ванн і для косметичних процедур, загалом не викидайте. Тепер ми беремо шкарпетки. Обов’язково вони повинні бути тоненькими, тканина повинна бути бавовняна. Тепер їх вивертаємо навиворіт.

Далі слідки мнемо в сольовому пилу. Приблизно три хвилини. Потім, коли цей сольовий пил вбереться в шкарпетку, знову вивертаємо і одягаємо на ноги. Слідки можна надягати на всю ніч, в такому разі бажано зверху ще надіти носок.

Можна надіти слідки на весь день, зранку одягли, потім одразу надягаємо теплі тапки та ходимо так цілий день. Ця процедура дуже ефективна, якщо ви щойно застудилися. Для того, щоб посилити ефект солоних шкарпеток, можна цей солоний пил подрібнений змішати з гірчичним порошком. Буквально одна десертна ложка гірчичного порошку.

Під час сну або відпочинку такі шкарпетки допомагають розслабити м’язи та покращити загальний стан здоров’я. Сіль містить різноманітні мінерали, які мають певні корисні властивості для організму.

Експерти розповіли навіщо потрібно солити шкарпетки
Експерти розповіли навіщо потрібно солити шкарпетки

То в чому ж користь сольового пилу?

Наші сольові шкарпетки створюють мікроклімат нашим стопам, за одно стимулюють рефлекторні зони та посилюють імунітет, покращують наше самопочуття. Обов’язкове спробуйте зробити сольові шкарпетки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини