Ці сорти томатів ростуть величезними гронами, не бояться заморозків і не потребують догляду: по 50 кг з куща

Сьогодні ми розповімо вам про два сорти томатів, які не бояться заморозків, не вимагають до себе ретельного догляду, і взагалі є найневибагливішими.

Просто висадіть їх, регулярно поливайте, внесіть добрива пару разів, і врожай сам з’явиться на гілочках, і чекатиме вашого приходу, щоб обдарувати своїм ніжним смаком та соковитою м’ясистою м’якоттю.

Перший сорт називається Козабалицький супер-ранній. Сорт дійсно дуже ранній, і висота куща складає всього близько 60 сантиметрів. Цей томат взагалі не боїться спеки та затінення, стійкий до несприятливих погодних умов.

Плоди виростають у дуже великих кількостях з гострим носиком. Червоні, товстостінні, маса плодів близько 50 грамів, смак дуже ніжний, збалансований та по-справжньому томатний.

Сорт починає плодоносити дуже рано, і продовжує аж до перших заморозків.

Другий сорт називається “Загадка природи”.

Має відмінні відгуки та рекомендації дачників. Належить до середньоранніх. Термін дозрівання плодів складає близько 110 днів з моменту висадки, що є просто фантастичним результатом для великоплідних та соковитих томатів.

Агрономи назвали найкращі сорти помідорів для врожаю
Агрономи назвали найкращі сорти помідорів для врожаю

Цей індетермінатний сорт дуже високорослий, красивий, граціозний та по-справжньому урожайний. Кущ може зрости аж до двох метрів, і продовжувати зав’язувати плоди аж до настання стійких морозів. Так, кущ вимагає підв’язки та формування в одне стебло, але воно того варте, повірте. При висадженні, на один квадратний метр варто садити не більше трьох рослин, інакше томатикам буде тісно.

Для успішного вирощування помідорів необхідно регулярно поливати рослини, підтримуючи рівень вологи в ґрунті, особливо в період цвітіння та плодоношення. Важливо своєчасно підживлювати помідори добривами, багатими на азот, фосфор і калій, щоб забезпечити їм усі необхідні поживні речовини для росту.

Необхідно регулярно видаляти бур’яни навколо помідорів, щоб вони не конкурували за вологу і поживні речовини. Для кращої циркуляції повітря та запобігання захворюванням слід проводити пасинкування, видаляючи бічні пагони, що з’являються в пазухах листків.

Популярне

Подібні новини