Сусідка на дачі завжди додає цей порошок у лунку при посадці картоплі: 2 ложки на кущ і врожаю буде завались

Важливо не перевищувати рекомендовані дози добрив, оскільки це може призвести до зворотного ефекту і погіршення врожаю. Всі деталі читайте далі у статті.

Якщо хочете щоб сусіди вас дістали запитаннями, як вам вдається вирощувати величезний  врожай картоплі, і якщо ви хочете збирати  реально багато картоплі з кожного куща,   рекомендуємо дочитати нашу статтю до кінця.

Багато людей задовольняються тим,   що виростили картоплю 6 до 1 або 8 до 1, але насправді можна зробити набагато більше, ми поділимося з вами деякими секретами.

Перш за все, помилка полягає в тому, що в гонитві за врожаєм люди зменшують дистанцію між кущами картоплі та надто заглиблюють   бульби. Робити це не варто.

Через змикання  кущів пропадає технологічний простір,  одна рослина пригнічується іншою, кущі  погано освітлюються та провітрюються. У   результаті врожай виходить дуже скромним. Також потрібно вносити правильні добрива.

Допомогти може часниковий розчин. Один кілограм  товченого часнику необхідно розвести на десять літрів води та витримати в ньому насіннєвий  матеріал картоплі протягом п’яти годин.

Городники назвали хитрість при посадці картоплі, яка підвищить врожай
Городники назвали хитрість при посадці картоплі, яка підвищить врожай

Це допоможе знезаразити посівний матеріал і активізувати його для подальшого зростання бульб.  Спробуйте,  і з такою обробкою ви зможете збільшити врожайність на своїй ділянці у кілька разів! А ще, за спостереженнями багатьох дачників,   якщо посадити поряд з картоплею капусту,  то і капуста зможе виростити великі,  соковиті та солідні качани. Ці культури дуже добре сумісні  один з одним, тому якщо плануєте їх   висаджувати, сідайте поруч один з одним!

Для збільшення врожаю картоплі в лунку можна покласти наступні матеріали:

Компост або перегній: Це покращує структуру ґрунту і забезпечує рослини необхідними поживними речовинами.

Деревна зола: Вона багата калієм і фосфором, які сприяють кращому розвитку бульб. Додавати потрібно невелику кількість – приблизно по 1-2 столові ложки на лунку.

Цибулеве лушпиння: Воно діє як природний інсектицид, захищаючи картоплю від шкідників.

Популярне

Подібні новини