Полуниця виросте на заздрість сусідам: на 1 кілограм збираю по 7 крупних ягід після цього крутого добрива

Підживлення для полуниці - неймовірно важливий крок вирощування. Без правильних добрив на щедрий врожай годі й чекати. Розповідаємо дієві методи.

На сьогоднішній день дедалі рідше з’являються  дачники, які використовують хімікати для підживлення  полуниці. І це тішить – отримуючи такий же урожай, як і при добриві хімікатами,   можна використовувати екологічно чисті та повністю  безпечні підживлення для полуниці садової.

Хочемо розповісти про найкраще з усіх існуючих добрив для полуниці – біогумусне підживлення, яке багато років допомагатиме вам вирощувати на кілька кілограмів більше полуниці, і зробить ягоди великими та солодкими.

Отже, як зробити правильне підживлення:

Беремо склянку біогумусу, додаємо його у відро  води та додатково додаємо ложку препарату Байкал ЕМ-1. Весь розчин ретельно розмішуємо  і даємо йому настоятися у теплі протягом 24 годин.  Щоб поливати полуницю під час цвітіння,  такий розчин потрібно розвести із чистою водою у пропорції один до одного.

Чим підгодувати полуницю в червні: рекомендації
Чим підгодувати полуницю в червні: рекомендації

При цьому вода не має бути холодною, щоб не викликати стрес  у рослин. Беріть відстояну на сонці воду. Рідина вийде темною за кольором і дуже  поживною. Поливати полуницю потрібно під корінь у час цвітіння та після збирання врожаю. Чим хороше це підживлення? Воно корисне, екологічно чисте, і всі мікроелементи для полуниці знаходяться в доступній для рослин формі.

Полуниця відразу ж отримає все необхідне та засвоюїть для своїх потреб. Плоди будуть величезними, солодкими та смачними. І найголовніше, що таким добривом перегодувати полуницю не вийде  – всі елементи засвояться та будуть корисними.

Популярне

Подібні новини