Таких білих підвіконь я ще не бачила: ділюся перевіреним засобом для відбілювання. Тепер і в мене блищать

Зрозуміло, чистота на наших кухнях залежить від великої кількості факторів. Усі господині стежать за тим, щоб робочі поверхні та підлога були чистими, а також вчасно відмивають до скрипу посуд.

А наскільки давно ви звертали увагу на своє підвіконня? Наскільки вони чисті? Справа в тому, що забруднене підвіконня може серйозно зіпсувати зовнішній вигляд вашої кухні. Доглядати за ним можна по-різному. Все залежить від того, з якого матеріалу він виготовлений. Але в цій статті ми з вами намагатимемося вирішити таке питання: як відбілити пластикове підвіконня, а також підтримати його ідеальну, білу чистоту без серйозних зусиль.

Підвіконня на кухні – це частина прикраси інтер’єру

Потрібно обов’язково купити ще й рукавички, тому що магазинні засоби все сильно концентровані, можна спокійно обпектися! Варто зазначити, що ціна на нього не така вже й висока. Це звичайний кисневий гель. Даний засіб чудово справляється з чищенням не тільки пластику.

Експерти назвали універсальний засіб, який очищає підвіконня
Експерти назвали універсальний засіб, який очищає підвіконня

Їм можна чистити акрил, емаль та граніт. Достатньо нанести нерозведений засіб на підвіконня, щоб він почав блищати. Він чудово впорається і з розлученнями іржі, якщо, наприклад, у вас на підвіконні стоїть кашпо для рослин із металу. Квіти часто прикрашають підвіконня, але і забруднюють не менше. Також засіб видаляє вапняні відкладення, що залишаються від горщиків квітів. Плями зникатимуть за хвилину. Потім досить протерти ганчіркою, результат чудовий.

Щоправда, він сильно піниться. Тому коли ви митимете підвіконня, може бути досить багато піни. Якщо ви хочете відмити бруд, жир, сліди від горщиків, а також клей і пил, то спробуйте його, все неодмінно очиститься, причому за секунди. Важливо працювати з цим засіб лише у рукавичках!

Якщо ви на підвіконні виявите навіть подряпини, адже в них потрапляє бруд і пил, то за допомогою цього складу можна все очистити і не тільки, а навіть – відбілити! Підвіконня буде насправді білим, а не жовтим, як це зазвичай буває. Але, якщо є у швах ще й сліди клею, можете зробити наступне. Візьміть трохи магазинного засобу, про який написано вище, а також трішки соди.

Для кухонних покриттів цей засіб також підійде

Далі візьміть щітку. З її допомогою можна очистити шви. Справа в тому, що вона відмінно проникає в місця, куди не підлізеш теркою або губкою. Досить зробити кілька рухів, і шви стають білими. Усі з них у такий спосіб можна вичистити. Не буде ні бруду, ні пилу. Багато хто в захваті від такого методу, оскільки він досить ефективний. Якщо говорити про результат, то він такий, що ніхто не зможе навіть причепитися. Поверхня стає ідеальною.

Якщо ви зробите пасту з цим засобом і содою, то вона шипітиме і відмінно очистить все, що завгодно. Але! Пам’ятайте, що потрібно працювати в рукавичках, всі ці магазинні засоби дуже концентровані і можуть обпекти шкіру! Коли підвіконня висохне після чищення, воно неодмінно стане ще білішим. Пластикове підвіконня буде, наче новеньке. А то деякі радять використовувати самоклеючу плівку білого кольору, щоб закрити плями. Навіщо? Якщо є маса засобів, один з яких перевірено та чудово відбілює.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини