Отримала подяку від голови села за врожай огірків: тепер випитує секрет. Йому не сказала, а вам – так!

Підживлення огірків є ключовим для їхнього здорового росту та високої врожайності. Внесення азотних, фосфорних та калійних добрив забезпечує рослини необхідними поживними речовинами.

Якщо ваші огірки вже довго сидять на грядці, але все ніяк не хочуть рости і розвиватися, дайте їм одне ефективне підживлення, яке швидко виправить цю ситуацію. Рецептом її приготування  ми хочемо поділитися у сьогоднішній статті.

Огірки гальмують у зростанні з різних причин, однак серед найпоширеніших фахівці називають сильні температурні перепади, коли вночі температура стає менше +10 градусів, а також нерегулярні поливи.

Однак, якщо це не ваша ситуація, значить огіркам просто  не вистачає необхідних поживних елементів. На щастя, їх можна швидко заповнити з  допомогою одного дієвого добрива.  Для його приготування 1 столову ложку сухих дріжджів розчиняємо в 1 літрі теплої води, після  чого додаємо 1 столову ложку цукрового піску.

Якщо ви використовуєте свіжі пресовані дріжджі, то на таку ж кількість води вам знадобиться  100 г продукту та 2 столові ложки цукру. Отриманий склад залишаємо у теплому місці без доступу сонячних променів на 2 години.

Дачники розкрили секрет потужного врожаю огірків: рецепт
Дачники розкрили секрет потужного врожаю огірків: рецепт

Після закінчення вказаного часу готовий матковий розчин заливаємо 15 літрами відстояної теплої води, добре перемішуємо і використовуємо для кореневого  поливу огіркових кущів.

Зверніть увагу, що таке добриво працюватиме тільки у тому випадку, якщо ви використовуєте його на попередньо зволожений ґрунт. Для посилення ефекту перед подібною обробкою під рослини можна внести трохи перепрілого гною. Вже за кілька днів після проведення даної процедури ви побачите, як ваші огірки швидко пішли у зріст.

Популярне

Подібні новини