Просто заварила міцний чай і вимила вікна в будинку за 5 хвилин. Скло таким кришталевим давно ще не було

Цей метод потрапив у нашу скарбничку корисностей зовсім несподівано. Так заведено мити вікна у країнах Європи. До складу спреїв, якими чистять вікна входять отруйні речовини.

Всі вони несуть у собі масу шкідливих для організму властивостей: може порушити свою роботу вестибулярний апарат, може розвинутись мігрень, ці речовини дуже дратують очі та слизову оболонку. Речовини у цих спреях дуже леткі. Не встигнеш їх нанести на вікна, як вони вже намагаються проникнути в наш з вами організм. Їм там робити категорично нема чого!

Ще один не менш прикрий момент. Всі речовини, що входять до складу магазинних засобів, не повністю видаляються зі скла. Навпаки. Вони затягують його найтоншою плівкою. Як потім не три скло, все одно воно матиме розводи.

Давайте робити все по кроках, суворо виконуючи всі розпорядження. Забираємо з вікон первинний бруд. Простіше кажучи, змиваємо весь бруд або розчином рідкого мила, або засобом для відмивання посуду типу Фейрі.

Не соромтеся, добре промийте всі вікна, сполосніть їх чистою водою. Тепер для вікон ми влаштуємо справжнє “чаювання”. Не забудьте заздалегідь заварити напій, що бадьорить. Тут запорука успіху – саме міцний чайок. Заварюємо на кухоль пару пакетиків чаю, чорного чи зеленого. Властивості практично одні й самі. Як тільки чай настоїться і трохи охолоне, настав час його перелити в пульверизатор.

Тут не потрібно писати щось нове. Просто залили в “бризгалку”, розпорошили по склу склад і почали протирати. Можна використовувати вафельні або паперові рушники. Тепер постарайтеся не закричати від захоплення. А воно у вас буде гарантуємо. У чому переваги чайної церемонії для вікон? Та їх безліч!

Експерти назвали перевірений засіб, який гарно очищає вікна
Експерти назвали перевірений засіб, який гарно очищає вікна

Перша з переваг – витирається насухо все дуже швидко. Тут немає ніякої хімії, немає масел, і бог знає чого ще. Чай допоможе вам уникнути розводів на склі. Він просто не має властивості затримуватись на поверхні. Є у складі чаю одна унікальна речовина. Воно називається теаніном. Так ось. Ця речовина здатна надати не лише бадьорості організму. Воно дарує справжню магію склу.

Помивши скло чайком, у вас складеться враження, що скло геть-чисто зникло. Таким прозорим ви його навряд чи бачили! Впевнені, ви візьмете цей метод на озброєння.

Популярне

Подібні новини