Ця “бур’янова” підгодівля огірків дала такий щедрий врожай, що отетеріла навіть моя бабуся: я оцінила

Сьогодні ми розповімо вам про унікальне підживлення, яке замінить всі інші добрива і допоможе простимулювати розвиток огірків під час плодоношення.

Добриво дає кущам дуже багато корисних мікро і  макроелементів – практично весь комплекс.  І тому імунітет рослин зміцнюється,хвороби та шкідники залишаються осторонь, а плодоношення буде максимально рясним!

Плоди наростають дуже великими, соковитими і хрусткими, і зав’язі десятками формуються щодня. Зробити таке підживлення досить непросто,але ефект – приголомшливий.

Багато дачників радять робити простий кропив’яний настій, але можна творчо підійти до вирішення проблеми добрива огірків та бути задоволеним результатом.

Збирати кропиву зі своєї ділянки можна навіть з насінням. Збір проводиться в суху погоду, і бажано, щоб кропива не росла вздовж дороги, щоб уникнути накопичення шкідливих речовин.

 Городники розповіли, як зробити з бур'янів добриво для огірків
Городники розповіли, як зробити з бур’янів добриво для огірків

Зібрану кропиву слід зв’язати в пучки, перев’язати і підвісити у темному місці з гарною вентиляцією для сушіння. Сушка займає буквально пару днів. Потім суху кропиву необхідно максимально подрібнити, залити окропом – на один літр потрібно взяти приблизно жменю кропиви, та настоювати засіб протягом 5-6 днів.

Перед використанням для огірків цей концентрат потрібно розвести з чистою водою у пропорції один до десяти і вносити раз на два тижні по одному літру під кожен кущ огірків. Плодоношення значно покращиться, огірки будуть рясно плодоносити у серпні та навіть у вересні, а рослини залишатимуться зеленими, здоровими і матимуть міцний імунітет.

Популярне

Подібні новини