Бур’яни між плитками на садовій доріжці “згоріли” вмить: просто полила цим диво-засобом, змела і чистота

Нікому з нас не хочеться бачити на своїй садовій доріжці некрасиві бур'яни між плитками. Крім естетичного ефекту, такі рослини можуть зробити тріщини.

Бур’яни між плитками на садовій доріжці – справжнє випробування для кожного городника. Вони можуть помітно зіпсувати охайний і доглянути вигляд вашої ділянки, а також здатні створити серйозніші проблеми. Часто бур’яни захоплюють сад настільки, що можуть навіть підірвати плитку або ж залишити на ній тріщини.

Аби не довести свою ділянку до такого стану, реагувати на появу небажаних рослин потрібно одразу. Для боротьби з бур’янами не потрібно використовувати важку хімію, достатньо буде просто зробити домашній розчин.

Як позбутись від бур’янів між плитками

Готується він доволі просто та швидко, з найпростіших інгредієнтів. Для приготування не потрібно купувати особливих компонентів, адже у складі такого домашнього засобу ті продукти, які є на кожній кухні. Знайти їх не стане складністю для господині.

Досвідчені садівники розповіли, як борються з бур'янами між плитками на садовій доріжці
Досвідчені садівники розповіли, як борються з бур’янами між плитками на садовій доріжці

Для приготування спеціального засобу для боротьби з бур’янами вам потрібно 2 літри столового оцту, 50 грамів харчової солі та 1 столова ложка рідкого господарського мила. Всі перелічені інгредієнти потрібно змішати та залишити настоятись протягом пів години. Після цього повторно перемішайте суміш і полийте нею місця, де ростуть бур’яни. Ви одразу помітите, як рослини починають в’янути.

Досвідчені садівники розповіли, як борються з бур'янами між плитками на садовій доріжці
Досвідчені садівники розповіли, як борються з бур’янами між плитками на садовій доріжці

Після всього лише одного використання ви вже побачите помітний ефект. Проте, попереджають експерти, якщо на вашій садовій доріжці давно не господарювала рука знавця, потрібно зробити процедуру повторно. Кількість інгредієнтів і послідовність обробки змінювати не треба, зробіть все так, як робили вперше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини