Старенька бабуся розповіла мені мудру прикмету: що потрібно покласти до кишені 27 червня, щоб гроші водилися

Люди з давніх-давен знають багато різних прикмет. Вони вірили в те, що в праву кишеню потрібно класти гнуту монету. Тоді крізь пальці не витікатимуть гроші.

Цей талісман найчастіше беруть у випадках, коли планується якась велика угода. У кишеню потрібно класти гнуту монету. Є багато прикмет, які допомагають залучити фінансовий достаток. Народна мудрість нам допоможе розібратися з тим, що все-таки потрібно носити в кишені, щоб стати ще багатшими.

Завдяки народній мудрості ще наші предки навчилися оминати неприємності стороною. Тому в нашому сучасному світі прикмети не втратили актуальності. Пропонуємо до вашої уваги кілька речей, які можна покласти в кишеню, щоб залучити фінансове благополуччя. Тоді гроші вас точно ніколи не покинуть.

Експерти розповіли народну прикмету: речі, які притягують багатство
Експерти розповіли народну прикмету: речі, які притягують багатство

Що потрібно покласти в ліву кишеню?

Люди в давнину вірили, що якщо зірвати гілочку з горіхового дерева, то вона допоможе залучити гроші. Раніше її обов’язково клали в ліву кишеню. Особливо це радили робити, якщо людина мала якусь дуже важливу справу. Якщо ви знайшли на вулиці купюру, її потрібно покласти в ліву кишеню і принести додому. Тільки потім дозволяється витрачати. Це також сприяє фінансовому благополуччю.

Щоб приходили гроші, необхідно дзвонити монетами під час молодого Місяця. Лежати під час цього вони мають лише у лівій кишені. Якщо ви повертаєте позичені гроші, то тримайте під час цього фігу у лівій кишені. Наші пращури вірили в те, що такий жест захистить не тільки від пристріту, а й від безгрошів’я. Якщо засвербіла ліва долоня, то її потрібно потерти об ліву кишеню. Це до прибутку.

Рис у кишені – до грошей

Що потрібно покласти в праву кишеню? Ще наші бабусі говорили про те, що якщо ви хочете, щоб у вас вдома завжди водилися гроші, потрібно в праву кишеню насипати пшона чи рису. Необов’язково це має бути той одяг, який ви часто носите. Насипати крупу можна в кишеню старої куртки, яку ви давно не вдягали.

У праву кишеню потрібно покласти листок грошового дерева. Саме цей талісман допоможе залучити багатство. Дірка в кишені – до безгрошів’я. Якщо ви побачили у себе дірку у кишені – це до великих збитків. Щоб цього не допустити, необхідно якнайшвидше все усунути. Якщо з вашої кишені випали гроші, то тут потрібно звернути увагу з якої саме. Ліва кишеня – на вас чекає випадковий прибуток. Права – великі збитки.

Наші люди похилого віку ніколи не виходили з дому з порожніми кишенями. Вони вважали, що це до фінансових труднощів. Новий рік слід зустрічати з повними кишенями. Тоді протягом 12 місяців вас буде супроводжувати успіх.

Популярне

Подібні новини