Зробіть це в липні, і ваші томати на городі почервоніють швидше, ніж дівчина на першому побаченні: я вражена

Дачники випробовують ьезліч засобів перш ніж знайти те саме найкраще та найефективніше. Сьогодні ми розповімо про одне з них, ке показало високу ефективність серед українських агрономів.

Щороку, раз на сезон, варто використовувати для томатів підживлення під назвою “Борофоска” – просте мінеральне добриво, яке містить калій, фосфор, бор, кальцій та магній. Ці речовини активізують основні біохімічні процеси зростання плодів. Без них не буде ні зав’язей, ні плодів, ні гарного врожаю.

Кальцій у складі борофоски стимулює захист рослини від вершинної гнилі, зростання зеленої маси та зміцнення імунітету.

Бор і магній сприяють підвищенню врожайності та формуванню нових зав’язей. Також борофоска підживлює ґрунт і надає рослинам усі речовини у хелатній ( тобто легкозасвоюваній) формі.

Окрім того борофоска підвищує продуктивність ґрунту та зберігає корисні речовини в ньому навіть після злив.

Городники розповіли, чим обов'язково треба підживити томати в липні
Городники розповіли, чим обов’язково треба підживити томати в липні

Також це підживлення захищає культуру від накопичення нітратів та цезію, підвищує стійкість рослини до патогенів, підтримує цвітіння та плодоношення куща протягом усього сезону.

Використання борофоски гарантує підвищення врожайності томатів більш ніж на 25 відсотків. При цьому земля не виснажується, а відразу ж готується до посадок на наступний рік. Тож томати ростуть більшими і смачнішими!

Щоб зробити підживлення за допомогою борофоски, необхідно взяти 1 столову ложку речовини, розвести у десяти літрах чистої відстояної води та проводити полив два-три рази за сезон під час цвітіння та плодоношення, використовуючи по одному літру під кожен кущ. Таке підживлення чудово позначиться на ваших томатах, і допоможе зібрати карколомний врожай.

Популярне

Подібні новини