Ці два дармові добрива змусять ваші огірки плодоносити, як божевільні: готуйте більше банок для закруток

Сьогодні ви дізнаєтесь про фантастичне добриво для огірків, завдяки якому можна зібрати рясний врожай хрустких та соковитих овочів.

Огіркам для правильно розвитку та формування зав’язей потрібна тепла погода та правильні підживлення, адже вони щодня всотують велику кількість корисних речовин із ґрунту.

Рослини засвоюють цукор своєю кореневою системою, перетворюють його на енергію і використовують для дихання та живлення клітин. Приготувати розчин не складе жодних труднощів. Для цього в літр теплої води додаємо 2 столові ложки цукру (або аптечного розчину глюкози). Гарненько все перемішуємо і поливаємо наші грядки з огірками.

Така цукрова підгодівля позитивно впливає на формування нових зав’язей, стимулює ріст стебел та коріння овоча. Для того, щоб підвищити плодоношення огірків садівники радять використовувати “солодке” добриво кожні 10 днів.

Городники розповіли про найкраще підживлення для огірків у липні
Городники розповіли про найкраще підживлення для огірків у липні

Також можна використати трішки іншу інтерпретацію підживлення. Для його приготування, окрім цукру, також знадобляться дріжджі. Отже, потрібно взяти 12 г дріжджів, половину склянки цукру та 5 літрів теплої води. Все змішати і залишити бродити на 5-7 днів.

Після цього стакан отриманого добрива розводять у відрі води і поливають по літру під кожен кущ огірків. За сезон можна провести не більше 2-3 таких підгодівель.

Тож використовуйте підживлення правильно, і будете максимально задоволені цими практично безкоштовними та дуже ефективними методами! Але не забувайте про таку важливу дію, як регулярний полив. Проводьте його раненько або вже після заходу сонця і огірки віддячать вам щедрим і хрустким врожаєм.

Популярне

Подібні новини