Все довго гадала, що за чорна смуга почалася, аж поки бабуся не розповіла, що деякі речі не можна позичати

Хто б міг взагалі подумати, що за народними прикметами деяких речей не можна позичати, щоб удача не відвернулась. Дізнайтеся у цьому матеріалі, які предмети відносяться до цього "таємничого" списку.

Виявляється, що за народними прикметами деякі речі краще не позичати. Бо таким чином можна притягнути у своє життя неприємності, віддати фінансове благополуччя або ж і взагалі позбутися свого власного здоров’я чи сімейного щастя. Розповідаємо далі, які речі не варто позичати іншим людям, щоб разом з речами не втратити своє здоров’я, щастя та достаток тощо.

До списку таких заборонених речей можна віднести сіль. Здавалося б, що тут такого – зайти та позичити у сусідів трішки солі – це звичайна практика, але ж ні. Ця дрібниця становить загрозу. Зокрема тому, що сіль має здатність утримувати в собі інформацію. Через це, коли ви позичаєте сіль у будь-якої іншої людини, таким чином ви ризикуєте притягнути у своє життя проблеми в роботі, коханні або фінансах тощо. Якщо все ж таки не можна обійтися без обміну сіллю, то в такій ситуації потім не просіть людину її повернути і самі також не віддавайте свій борг.

Наступне, що теж не рекомендовано позичати, – це хліб. Люди з давніх-давен знають, що якщо хліб відсутній, то це пряма дорога до голоду, саме через це його так ретельно бережуть, а коли випікають, то читають молитви. Коли ви ділитеся хлібом за власним бажанням, то тут нічого такого немає. А от у тих ситуаціях, де ви віддаєте останній шматок, то тут вже чекайте біди. Зокрема, є ризик самому опинитися у бідності. Крім того, хліб не можна також позичати через поріг або ж коли сонце вже зайшло, для того щоб не позбутися сімейного щастя чи не натрапити на пристріт.

Речі, які не можна позичати іншим, щоб не притягнути біду: корисні поради
Речі, які не можна позичати іншим, щоб не притягнути біду: корисні поради

Не рекомендовано також позичати одяг. Оскільки він часто контактує з тілом людини, тому має здатність накопичувати в собі її енергетику. Коли вже складається така ситуація, коли вам все-таки потрібно позичити одяг, то тоді просто заплатіть власноруч або візьміть за нього чисто символічну суму грошей, підійдуть також монети.

До речей, котрі не можна позичати, відносяться також гроші. Зокрема, коли ви віддаєте останню копійчину, то можете втратити роботу. У тому числі й не рекомендується давати в борг гроші у понеділок та після того, як зайшло сонце.

Окрім того, також не варто позичати віник, оскільки віддавши його будь-кому, можна притягнути у своє життя неприємності та втратити свою силу та захист.

Популярне

Подібні новини