Металеві губки і паперові рушники скуповую по 10 штук за раз: використовую їх не на кухні. Приємно здивована

Металеві губки та паперові рушники – часті помічники практично кожної господині на кухні. Але їх можна застосовувати по-іншому. Цікаво як? Читайте далі у матеріалі.

Практично кожна господиня звикла застосовувати металеві губки та паперові рушники виключно на кухні. Але що, якщо ми розкажемо вам про ще кілька цікавих способів їх використання?

Як варіант, металеву губку можна використовувати для того, щоб зашліфувати поверхні. З її допомогою можна дуже просто дістатися різного роду важкодоступних місць. Вона з легкістю впорається з тим, щоб очистити попереднє старе покриття фарби або вирівняти поверхню перед свіжим фарбуванням.

Також металева губка може допомогти заточити ножиці, котрі вже затупилися. З цією задачею вона впорається всього лише за кілька хвилин, а в результаті ви отримаєте гостренькі ножиці, які будуть немов нові. Просто розріжте її на декілька частин та проведіть дану процедуру.

Ще одним цікавим застосуванням металевої губки є її використання від гризунів. З її допомогою можна легко закрити ходи, через які миші можуть пробратися в будинок. Металева губка служить надійною перешкодою, оскільки гризуни не в силах прогризти метал. Крім того, її рекомендують закріпити за допомогою будівельної піни, що зробить цю перешкоду ще міцнішою.

Ділюсь цікавим лайфхаком з металевими губками та паперовими рушниками
Ділюсь цікавим лайфхаком з металевими губками та паперовими рушниками

Металева губка також може служити як фільтр для зливу. Ви можете покласти її в злив ванни або раковини, коли потрібно помити свого домашнього улюбленця, і не переживати, що шерсть заб’є водостік. Губка допоможе утримати шерсть на своїй поверхні, і її можна буде досить легко та швидко прибрати.

Що стосується використання паперових рушників за межами кухні, то тут є теж кілька цікавих лайфхаків. Наприклад, паперові рушники є незамінними помічниками під час подорожей на автомобілі. З їх допомогою можна легко загорнути з собою вимиті овочі, фрукти, канапки тощо. Також паперовими рушниками можна протерти запітніле дзеркало заднього виду або лобове скло.

Крім того, паперові рушники можна використовувати вдома під час ремонту, наприклад, щоб легко очистити залишки фарби зі шкіри без застосування їдких розчинів. Просто змочіть їх в рослинній олії та протріть забруднені ділянки.

Також паперові рушники відмінно борються з розводами на вікнах. А тому їх можна застосовувати і для очищення іншого роду дзеркальних чи скляних поверхонь, наприклад, таких як екран телевізора, смартфона, комп’ютера тощо. Для того, щоб отримати ще кращий ефект, експерти радять спершу протирати скло за допомогою рушничка, змоченого спеціальним розчином для очищення, а вже далі слід використовувати сухий паперовий рушник.

Популярне

Подібні новини