Тітка Зіна з Черкащини “підсолоджує” цим життя городу: її овочі тепер міцніші за дідові нерви! Перевірено

У сучасному садівництві можна досягти чудового врожаю в будь-яких умовах завдяки стимуляторам росту. Їх існує велика кількість, тож поділимося своїм лайфхаком.

У цій статті ми розповімо про натуральний та безпечний препарат, до складу якого входять екстракти кипариса і подорожника, а також багато інших корисних компонентів. Називається він НВ-101.

Це справжній віталайзер або активатор життя, який стимулює вироблення енергії та імунну відповідь рослини. Завдяки цьому будь-які посадки на городі легко переносять стреси погодного типу, обрізку, пересадку і хвороби. У серпні та вересні такий препарат буде особливо важливий, оскільки рослинам важко продовжувати плодоношення в екстремальних умовах, де їх атакують хвороби, шкідники та холодні ночі.

Сильні й здорові рослини після обробки цим засобом будуть значно менше хворіти, зможуть розкрити свій повний потенціал і продовжать плодоносити. Це стосується огірків, перців, кабачків та інших культур. Додатково у деяких рослин активуються природні захисні механізми. Одні з них покриваються восковим нальотом, який захищає від хвороб, інші зміцнюють свої листя та стебла настільки, що комахи більше не можуть завдати їм жодної шкоди.

Експерти розповіли про універсальне добриво для овочів
Експерти розповіли про універсальне добриво для овочів

Щоб препарат НВ-101 спрацював на сто відсотків, його необхідно використовувати не для лікування рослин, а для профілактики — ще до того, як посадки захворіли або їх пошкодили шкідники. Ми рекомендуємо купувати НВ-101 у рідкому вигляді, оскільки гранули не розчиняються у воді й з них не вдасться зробити розчин для обприскування.

Розводьте препарат із чистою водою згідно з інструкцією, обробляйте рослини по листку, а залишки виливайте під корінь.

Популярне

Подібні новини