Розкриваю лайфхак, як я розморожую будь-яке м’ясо, рибу чи курку за 10 хвилин без духовки і мікрохвильовки

Як ми розморожуємо будь-яке м'ясо, курку або рибу за 10 хвилин без духовки та мікрохвильової печі. Це спосіб, який завжди нас виручає. Записуйте!

Щоб приготувати м’ясо на вечерю, його потрібно вийняти з морозилки вранці, а ще краще — з вечора, і перекласти шматок м’яса в холодильник. А зранку виставити його на кухню. Погодьтеся, це довго. А що робити, якщо ви забули дістати м’ясо з морозилки і схаменулися лише до обіду? Або, раптом, несподівано завітали гості, і потрібно терміново їх нагодувати?

Звичайно, можна просто зварити пельмені та не морочитися з м’ясними стравами. Але можна все ж таки дістати м’ясо з морозилки та розморозити його лише за 10 хвилин.

Як це зробити?

Для швидкого розморожування м’яса нам знадобляться вода, каструля і звичайний целофановий пакет. Нагрійте воду в каструлі приблизно до 60 градусів і приберіть каструлю з вогню. У мене на кухні стоїть нагрівач, тому я просто набираю у каструлю воду відповідної температури.

Господині розповіли, як за 10 хвилин розморозити м'ясо
Господині розповіли, як за 10 хвилин розморозити м’ясо

Помістіть м’ясо у целофановий пакетик і міцно зав’яжіть його. Опустіть пакет із м’ясом у воду на 10 хвилин. Якщо ваше м’ясо знаходиться в лотку, то через кілька хвилин вийміть його, розірвіть пакет, вийміть м’ясо та перекладіть у новий пакет, після чого опустіть його назад у воду.

Ось і все — м’ясо розморожене! Головна перевага цього способу — м’ясо відтає рівномірно, не вариться і в ньому не розмножуються бактерії. Найголовніше, що це дуже швидко — набагато швидше, ніж чекати цілий день, поки м’ясо розморозиться природним шляхом.

Популярне

Подібні новини