Моя кума закинула в бульйон промиту бананову шкірку: дізналася в неї навіщо, і тепер сама так роблю

Кожна господарка має свої кулінарні хитрощі, які значно полегшують роботу на кухні та визначають успіх у приготуванні страв. У професійних шеф-кухарів таких лайфхаків є цілий арсенал.

Сьогодні ми розповімо вам цікаві та перевірені кулінарні лайфхаки, які значно спростять вам життя.

Якщо ви хочете отримати ідеальний за консистенцією та смаком сметанний крем, тоді під час збивання влийте яєчний білок. Щоб яблука у шарлотці не збивалися в купу, перед з’єднанням із тістом обваляйте шматочки яблук у борошні.

Щоб під час варіння квасоля не розвалювалася – не накривайте її кришкою.

Якщо ви хочете отримати соковити хрустку скоринку на курці – попередньо змажте її медом, гранатовим соком або розведеним у воді коньяком.

Під час приготування бульйона із м’яса, яке довго пролежало в морозилці, рекомендується додати в нього промиту шкірку з банана. Цей простий лайфхак додасть м’ясу м’якість.

Кухарі розповіли, навіщо кидати бананову шкірку в бульйон
Кухарі розповіли, навіщо кидати бананову шкірку в бульйон

Панірувальні сухарі з магазину з легкістю замінять подрібнені горіхи. Також їх можна змішати із власноруч заготовленими подрібненими сухарями.

Щоб зробити страву більш апетитною та корисною, одразу перед зняттям каструлі з вогню, додайте невелику кількість свіжого соку з моркви.

Сіль і оцет можна запросто замінити соком лайму. Цей фрукт додасть пікантності та ароматності, та буде доречним під час приготування багатьох страв.

Щоб овочевий салат мав яскравіший смак – додайте дрібку натуральної ванілі.

А щоб розкрити смак кави рекомендуємо перед приготуванням додати дрібку солі в мелену каву.

Такі прості кулінарні хитрощі значно полегшать вам життя. Тож неодмінно радимо ними скористатися.

Популярне

Подібні новини