Несучість виростає в 3 рази – всі сусіди заздрять! Годую несучок тільки так – і яйця нікуди подіти

Ніщо так не тішить власника курей, як стабільне "постачання" свіженьких яєць домашньою птицею. Але що робити у тому випадку, коли несучість курей знизилася?

У всьому світі курячі яйця є найпопулярнішим продуктом повсякденного харчування. Вони містять практично всі необхідні для організму поживні та біологічно активні речовини, добре засвоюються, мають гарний смак, використовуються у приготуванні багатьох страв. Завдяки універсальним властивостям та невисокій вартості попит на курячі яйця завжди високий.

Відтак ті, хто займається вирощуванням свійської птиці, добре розуміють, що рівень несучості курей в першу чергу залежить від їхнього раціону. Якщо курям не вистачає необхідних поживних речовин, тоді не варто очікувати значної кількості яєць.

Більшість птахівників застосовують різноманітні добавки до кормів, щоб підвищити продуктивність несучок. Розповідаємо далі в матеріалі, які компоненти слід додавати до їхнього раціону для покращення несучості.

Фахівці зазначають, що для того, щоб птахи почувалися комфортно, їх харчування повинно бути збалансованим та насиченим важливими поживними речовинами. Для цього необхідно змішувати декілька компонентів.

Додаю цей простий інгредієнт у корм для курей – і яйця нікуди складати, вже навіть сусідам роздаю!
Додаю цей простий інгредієнт у корм для курей – і яйця нікуди складати, вже навіть сусідам роздаю!

Рекомендується взяти велике відро та змішати один кілограм подрібненої пшениці, стільки ж подрібненого ячменю, пів кілограма пшеничних висівок і пів кілограма соняшникової макухи. Далі слід додати пів кілограма кісткового борошна та пів кілограма кукурудзи, а також трішечки сірки.

До того ж, не забувайте стежити за тим, щоб птиці завжди мали доступ до свіжої води. Годувати курей бажано двічі на день. Такий режим харчування сприятиме безперервній несучості, що гарантуватиме отримання якісних яєць.

Таким чином, така добавка для корму благотворно впливає на здоров’я несучок та допомагає значно підвищити їх продуктивність.

Порада:

Крім того, якщо в приміщенні для утримання птиці не вистачає природного освітлення, тоді рекомендується використовувати штучне. При цьому освітлення повинно працювати постійно, тобто протягом 24 годин на добу.

Популярне

Подібні новини