Лоток пралки сяє, як у телерекламі: свекруха Людмила розкрила народний спосіб, від якого всі кумасі обімліли

Досить часто можна спостерігати ситуацію, коли пральний порошок повністю не вимивається з лотка, і значна його частина осідає на стінках ємності.

Це може бути пов’язано з низькою якістю мийного засобу або поганим тиском води у водопровідній системі. Також стінки відсіку для кондиціонера часто покриваються липким нальотом через наявність у його складі поверхнево-активних речовин.

Це може призвести до утворення ковзної плівки на поверхні білизни та контейнера, оскільки кондиціонер заливається перед початком прання, а вимивається лише в кінці процедури.

Якщо ви віддаєте перевагу використовувати лише натуральні засоби очищення, можна скористатися старими й перевіреними народними методами. Перший спосіб: змішайте харчову соду в рівних пропорціях з водою та отриману суміш нанесіть на внутрішню поверхню контейнера.

Через три години, за допомогою жорсткої сторони кухонної губки, видаліть забруднення. Така обробка допоможе вам швидко і ефективно позбутися нальоту та цвілі в ємності для прального порошку.

Експерти назвали народні методи чистки лотку пральної машинки
Експерти назвали народні методи чистки лотку пральної машинки

Другий спосіб: використання лимонної кислоти, яка допоможе не тільки позбутися складного забруднення, але й якісно промити систему трубок, через які подається порошок у барабан пральної машини.

Для очищення машини дотримуйтесь наступних рекомендацій: візьміть дві-три столові ложки лимонної кислоти, засипте її в ємність для порошку, встановіть температурний режим прання на 60 градусів і запустіть холостий режим прання. Крім відмінного очищувального ефекту, лимонна кислота також подарує приємний аромат усередині пральної машини.

Третій спосіб: використання столового оцту. Щоб очистити лоток для порошку від складних забруднень, дістаньте його з пральної машини, помістіть у ємність відповідного розміру, налийте одну склянку оцту та додайте літр гарячої води. Залиште ємність на 6-8 годин. Після цього видаліть забруднення за допомогою кухонної губки.

Популярне

Подібні новини