Бюджетний стиль від Маші Єфросиніної: ведуча показалась у трендовому костюмі й довела, що бути модною – дешево

Відома українська телеведуча й благодійниця Маша Єфросиніна продемонструвала стильний образ, на який витратила мінімум коштів. Зірка на нових фото позувала в одязі від українського бренду

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча, крім своєї основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці зірка час від часу публікує цікаві фотографії та дописи. Так, наприклад, нещодавно зірка поділилась кадрами, на яких позує у стильному костюмі від українського бренду.

Єфросиніна одягла тілесне боді та костюм сталевого кольору. Завершила свій модний образ знаменитість чорними туфлями та простою зачіскою з розпущеним волоссям. Простий, на перший погляд, лук насправді відповідає всім останнім тенденціям. Так, світові кутюр’є зійшлись на думці, що жіночі костюми вже стали незмінною класикою. Крім того, редакція модного глянцю Vogue в одному з випусків журналу зазначила, що срібло – головний тренд весни-літа 2023.

Маша Єфросиніна показалась у стильному наряді від українського бренду
Маша Єфросиніна показалась у стильному наряді від українського бренду

Втім, найголовнішою родзинкою образу Маші Єфросиніної став той факт, що наряд був пошитий українським брендом Lé Charmie. В описі до нової публікації знаменитість зазначила, що нещодавно спіймала себе на цікавій думці. Зірка усвідомила, що сьогодні носити одяг від рідних виробників ще приємніше, ніж коли-небудь раніше.

Зазначимо, що Маша Єфросиніна продемонструвала не лише стильний наряд, який відповідає останнім трендам. Ведуча також довела, що одягатись модно можна й з мінімальним бюджетом. Так, якісний брендовий костюм від Lé Charmie на офіційному сайті виробника коштує 7 тисяч гривень. Вартість піджака складає 4,2 тисячі, а ось штани коштують 3,1 тисячі.

Маша Єфросиніна зачарувала стильним образом в костюмі сталевого кольору
Маша Єфросиніна зачарувала стильним образом в костюмі сталевого кольору

У коментарях до нової публікації відомої української телеведучої шанувальники висловили захоплення новими кадрами, якими зірка поділилась із підписниками. Крім того, користувачі мережі погодились із Машею Єфросиніною в тому, що носити одяг від українських брендів – приємне заняття.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини