“Футболки в каструлях”: Євген Клопотенко підкорює моду – кулінар створив колекцію одягу, присвячену борщу

Євген Клопотенко вирішив підкорювати не лише кулінарну сторону українського шоу-бізнесу, але й зазирнути в моду. Чоловік попросив Андре Тана допомогти створити колекцію одягу присвячену борщу.

Відомий український кулінар та переможець одного з сезонів найкращого кулінарного проєкту “МастерШеф” Євген Клопотенко давно став в народі амбасадором борщу. Справа в тому, що саме чоловік досягнув того, що борщ визнали національною стравою української кухні. Однак, однією історичною згадкою тут не обійшлося. Редакція сайту Добрі новини дізналася, що борщ від Клопотенка йде в маси.

Справа в тому, що Євген вирішив зробити власну колекцію одягу спільно з Андре Таном. Відповідний тематичний “борщовий” одяг з’явився на офіційних сторінках шоуменів. Як розповідає Клопотенко, футболки дуже класні і всі про борщ. Всього чоловіки випустили три різних футболки.

Перша – це рентген борщу, на другій – поп-арт, а на третій – різні зразки борщу в кольорових варіаціях в стилі пантону. Крім такого цікавого задуму, футболку продаватимуть в каструлях і на кожній з них буде рецепт ідеального борщу від Євгена Клопотенка, щоб кожен міг насолодитися не лише класним одягом з борщем, але й приготувати неповторну страву в себе вдома.

“Щоб ви могли проявити свою любов до борщу на кухні, а потім одягнути футболку і понести цю любов у світ. Цьом”, – написав Клопотенко.

Прихильники у коментарях були вражені такою коларобацією і стилем нового ексклюзивного одягу:

  • “Нам би такі футболки англійською мовою та з доставкою за кордон. Для іноземних волонтерів у подарунок”,
  • “Рентген борщу це офігенно і геніально, я вважаю”,
  • “Незабаром у всіх руських ЗМІ поширять інфу про те, що українці напали на інопланетян і використовують їх для приготування борщу”.

Однак, коштує таке задоволення дорого. За футболки доведеться заплатити по 1199 гривень. Єдиний плюс – всі речі коштують однаково, але дозволити їй собі зможе далеко не кожен.

Євген Клопотенко створив власну колекцію одягу
Євген Клопотенко створив власну колекцію одягу

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини